Haberler

21 Yaşındaki Genç Facebook'ta İntihar Notu Yazıp Kendini Astı

Güncelleme:

Askerden izne gelen 21 yaşındaki genç, Facebook'tan intihar notu bırakıp, kendini asarak hayata veda etti.

Şırnak'ta vatani görevini yaptığı birliğinden iznini geçirmek üzere memleketi Kastamonu'nun Cide İlçesi'ne gelen 21 yaşındaki Güray Sandal, Facebook'taki sayfasına intihar notu yazdıktan sonra kendisini asarak yaşamına son verdi.

ASKERDEN İZNE GELMİŞTİ, FACEBOOK'TAN YAZIP İNTİHAR ETTİ

Güray Sandal, dün akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evlerinde odasında yakınları tarafından tavana iple asılı halde bulundu. Haber verilmesiyle gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Sandal'ın öldüğü belirlendi. Şırnak'ta vatani görevini yaptığı ve izne geldiği öğrenilen Sandal'ın cesedi, evde yapılan incelemeden sonra Cide Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İntihar etmeden önce Facebook sayfasında, 'Uzun uzun intihar mektubu yazmayacağım hiç. En güzel şekilde yaşadım, en güzel şekilde gideceğim. Hadi eyvallah' yazdığı görülen Sandal'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Facebook Şırnak Cide Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (51)

çare saadet partisi:

AKP iktidarında asker intiharlarının ardı arkası kesilmiyor AKP gitmeli ülke huzura ve refaha kavuşmalı

6
23
yanıtYanıtla
Silahlı Kuvvetler mi suçlumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Tamam elbet sistem içerisinde görevini hakkıyla yapamayan vardır . Fakat bu her kurumda var . Bu kardeşimiz daha evvelde birşeylere canını sıkmış olabilir .. her asker intiharında TSK yı suçlamak yanlış ki bu haberlerde kasıtlı Askerlik vurgulu yapılıyor olabilir . Saygı ve sevgilerle

19
1
yanıtYanıtla
ŞABAN:

İNTAHAR ETMİŞ ÇOK UMRUMDAYDI

7
12
yanıtYanıtla
Firat Dicle:

askerlik yapanlar cok iyi bilir niye kendini astigini hic arastirmaya gerek yok tabi kaldigi birligindeki subaylar anasina bacisina varsa karisina acik acik küfür ederse bir genc ancak bu kadar dayanir yine de Allah rahmet eylesin ve hakini yerde birakmasin Viransehirli

8
10
yanıtYanıtla
ErcişlimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bende bazen düşünmüyor değilim. Kürtlerle türklerle uğraşmaktansa. En iyisi biran önce gitmek İster cennet ister cehennem hiç fark etmez. Herkese sevgilerimle.

4
13
yanıtYanıtla
Adıyaman''lı HASAN:

askerden kaçmak için sahte çürük raporu alıyorlar, bedelli yapıyorlar, intihar ediyorlar, firar ediyorlar, bir millet bu kadar askerlik yapmaktan korkarmı bunların dedeleri gerçekten savaşlar kazanmışlarmıydı, yoksa tarihin tamamı yalanmı, uydurmamıdır. 90 yıldır bu millet bu asker hiç bir savaşı kazanmamıştır, pkk yı bile bitiremedi bu tarihimiz nasıl yazılmış ve kim yazmış gerçekten merak ediyorum.

4
12
yanıtYanıtla
78:

HAYIR BİRDE MEKANIN CENNET OLSUN DİYOLAR KENDİSİNİ ASANLARA İNTİHAR EDENLERE CENNET HARAM KILINMIŞTIR

8
6
yanıtYanıtla
...........:

Senmi biliyon ukala cennete gidip gitmeyeceklerini, bunu allahtan başka kim bile bilirki , o an onlarda akıl kalıyormu bakalım bir deliden ne farkları kalıyor giderken, insan aklı başında eline iğne batırmaya kıyabilirmi, kimin nereye girip girmeyeceğini ancak yaradan bilir.

yanıt7
yanıt7
Bekir yavuzmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bende hakkaride askerlik yapıyorum doguda askerlik yapmayı herkez kolay zannediyor 12 saat nobet geri kalan ssatlwrde 5 saat uyku carsı yok sosyal aktivite yok telefon kullanmak yasak karakolda bit var kene var sarı ömer adlı böcek var (ıssırdımı öldürüyor) elektirik yok su yok hava kışın -40 derece komutanlar çok tukleniyor sonra asker kendini oldurunce ne oluyor bu genclere diyorlar kimi ergen diyo bilen bilmeyen konusuyo herseyi kolay sanmayin batıdaki askerler can gvnlikleri var ps3 leri var carsiları avar ailelerini gryolar evcil izinleri var ama doguya can vermyenler kopek gibi muamele gryo insanı askerlikten sogutuyolar

7
6
yanıtYanıtla
sivas:

askerlik yer adamı askerde biraz deli olmak lazım kontağı kapatmak lazım

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title