Haberler

    Facebook Messenger'a Gerek Yok!

    Mesajlarınızı Messengersız da okuyabilirsiniz…

    Bildiğiniz gibi Facebook yeni bir uygulamaya geçerek kullanıcıları Facebook Messenger uygulamasına yönlendirmeye başladı. Bu yeni uygulamaya göre Facebook Messenger uygulamasını indirmezseniz telefonunuzdan mesajlaşma kısmına erişemiyorsunuz.

    Bu yeni uygulama biraz hoşnutsuzluk yarattı desek sanırız yanlış olmaz. Birçok kişi bu uygulamayı güvenlik ya da diğer sebeplerden dolayı indirmek istemiyordu. The Guardian tarafından bulunan bir yöntem ise uygulamayı yüklemeden mesajları okumanızı sağlıyor.

    Yapmanız gereken işlem çok basit. Facebook'un mesajlar kısmına geçip uygulamayı indirmeye çalıştıktan sonra Facebook sizi Google Play ya da Applestore'a yönlendiriyor. Burada uygulamayı indirmeye başladıktan sonra indirmeyi durdurup tekrar Facebook'a bakarsanız artık mesajlarınızın okunabilir olduğunu göreceksiniz.

    Bu yöntem ne kadar süre ile kullanılabilir bilmiyoruz ama en azından şu an için Facebook Messenger uygulamasını yüklemek istemeyenler için iyi bir tercih olarak görünüyor.

    The post Facebook Messenger'a Gerek Yok! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Facebook Messenger Facebook Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title