Haberler

    Facebook Çöktü Tüm Dünya Şokta!

    Facebook'un ansızın verdiği hata mesajı tüm dünyayı bir anda paniğe sürükledi.

    Facebook'un ansızın verdiği hata mesajı tüm dünyayı bir anda paniğe sürükledi. Dünyanın önde gelen basın organları canlı yayınlarını keserek Facebook'un çöktüğünü tüm dünyaya duyururken yaşanan bu kesinti büyük ses getirdi.

    Facebook'a girmeye çalışanların giremediği, farklı hata mesajları ile karşılaştığı bunun yanında facebook'ta online olanlarında farklı hata mesajlarıyla karşılaşması üzerine twitter'a yönlenen Facebook kullanıcıları facebook'ta karşılaştığı hatayı çevresiyle paylaşarak kısa sürece büyük paniğin yaşanmasına sebep oldu.

    Birçok kişinin DNS ayarlarını değiştirmesine karşın yine hata mesajı alması akıllardaki soru işaretlerini artırırken OpenDNS kulanan bazı kişilerinde hiçbir hata ile karşılaşmaması akılları karıştırdı.

    Kesintiyle ilgili birçok tez ortaya atılırken iddialar Facebook Massenger'ın mobil platformalarda zorunlu hale gelmesiyle veri aktarımı sırasında böyle bir hatanın ortaya çıktığı yönündeyken Facebook'tan henüz resmi bir açıklama gelmedi.

    Şuanda bir kesim hala fecebook'a ulaşım sağlayamazken yavaş yavaş facebook'a erişim sağlayabilen kişi sayısı artıyor.

    Konu ile ilgili resmi açıklama geldiğinde haberimiz yeniden güncellenecek ve tüm dünyayı paniğe sürükleyen bu kesintiyi sizlerle paylaşıyor olacağız.

    Şimdi sizleri yaşanan bu kesintinin ardından flaş haber olarak ekranlara yansıdığı o anlar ile baş başa bırakıyoruz…

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Facebook Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title