Haberler

    Fabri'ye Maradona Benzetmesi!

    Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Karabük'e yenildikten sonra önce içeride Akhisar, ardından da G.Saray'ı deplasmanda mağlup eden Beşiktaş, önceki gün kümede kalma savaşı veren Çaykur Rizespor'u Vodafone Arena'da ağırladı. Maçın 41. dakikasında Gökhan Gönül ile golü bulan Kartal, farkı 2'ye çıkartamayınca karşılaşmanın son dakikalarında çok zorlandı.



    Puana çok ihtiyacı olan Çaykur Rizespor önce 88. dakikada Kweuke ile çok net bir pozisyon yakaladı ancak araya son anda giren Atınç tehlikeyi savuşturdu. Uzatma dakikalarında da baskıyı iyice arttıran mavi-yeşilliler 90+4'te son bir şans yakaladı. Özgür'ün kullandığı kornerde topu Jantscher arka direğe gönderdi, orada unutulan Obaobona da kale sahasına yolladı fakat araya kaleci Fabri girdi ve hemen ardından da son düdük çaldı.



    1986'YI HATIRLADILAR



    İşte bu son dakikaları tribündeki siyah-beyazlı yöneticiler hop oturup hop kalkarak takip etti. Bir an olsun yerinde duramayan Beşiktaşlı idareciler Fabri'nin yaptığı o kurtarışla derin bir 'oh' çektiler. Mücadelenin sonunda da kendilerini rahatlatan bu kurtarış için 'Fabri'nin eli' yorumunu yapan yöneticiler, Maradona'nın 1986 Dünya Kupası'nda İngiltere'ye eliyle attığı ve futbol literatürüne 'Tanrı'nın eli' olarak geçen gole gönderme yaptılar.



    Kaynak: Vatan

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Akhisar Karabük Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title