Haberler

Fabien Barthez: Volkan Babacan'da Gençliğimi Görüyorum

Güncelleme:

Fransa'nın efsane kalecisi Fabien Barthez, Slovenya maçında harika kurtarışlar yapan Volkan Babacan'a övgüler yağdırdı.

EURO 2016 hazırlıklarını sürdüren A Milli Takımımız, son hazırlık maçında Slovenya ile karşılaştı. Mücadelede gösterdiği performans ile beğeni toplayan Volkan Babacan, gün geçtikçe dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

HAYRAN KALDI

Burak Yılmaz'ın golüyle 1-0 kazandığımız mücadelede harika kurtarışlara imza atan Volkan Babacan, Fransa'nın efsane kalecisi Fabien Barthez'i kendisine hayran bıraktı.

"GENÇLİĞİMİ GÖRÜYORUM"

Fransa TV5'te yorumculuk yapan Fabien Barthez, "Türklerin kalecisinde kendi gençliğimi görüyorum. Turnuvanın yıldızı olabilir" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Babacan Burak Yılmaz Slovenya Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (19)

optimus prime:

bu haberi volkan demirel görmesin. küser sonra. . . .

31
40
yanıtYanıtla
toso:

bu arda ne işe yarıyor Allah aşkına recep ivedik gibi olmuş ne attığı bir çalım var nede kaleye attığı bir şut bence arda ilk 11 de sahaya çıkması doğru deil onun yerine volkan şen veya emre mor bunlara şans verirlsin arda takımı yavaşlatıyor çok ağır haraket ediyor barcelonada bu sene zaten kulubede yatar kalkar mağara adami

27
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Dün adam NEUER gibiydi.

21
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BARTHEZ DENEN KAZMA SENIN TEK SANSIN FRANSIZ OLMAN HIC BIR OZELLIGIN YOKTU KARIYERIN YEDIGIN SACMA SAPAN GOLLERLE DOLU. .

16
4
yanıtYanıtla
AH FENER AH:

fatih terime helal olsun. Bazen değişim yapmak zordur tepki alabilirsin ama başarılıda olabilirsin. Fatih TERİM in volkanı kesmesi iyi oldu.

15
2
yanıtYanıtla
mustafa:

Abartıyorsunuzson 5 maçta 1- 2 tane kurtardığı doğruÜstüne gelen topları kurtarıyor zaten

2
14
yanıtYanıtla
YURK ALI:

CART CURT ETME LAN . ADAM 4X4 KALECI FUTBOLDAN ANLAMASSAN BOS YERE CART CURT ETME.

yanıt5
yanıt0
...:

mustafa fenerlidir. volkan demirel olsaydi kalde demi mustafacim :))

yanıt2
yanıt0
isot:

bizim savunma patates ya.

13
2
yanıtYanıtla
BJK li:

Tam saha pres bunuyapmazsan Defans zorlanir ve Kalecimiz gol pozisyonu ile karsi karsiya kalir. Artik F. Terim oyuncular ile konusmali, Arda yi begenmedim. Ileri hatlarda oynayan oyuncularda gerikosmali, orta saha da defansiv görev yapan oyuncular , karsi oyuncularin ayaklarina basmalilar, onlarin oyun kurmalarini orta sahanin orta cizgi hattinda engellemeliler. Terim kosmayan, pres yapmayan, geri kosmayan oyunculari eve göndermeli zamani varken.

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title