Haberler

F.Bahçe Taraftarları, "Volkan Ortaya 3'lü Çektir Sabri'ye" Tezahüratı Yaptı

Güncelleme:

Fenerbahçe taraftarları, Zorya maçı öncesinde "Volkan ortaya 3'lü çektir Sabri'ye" tezahüratı yaparak, hafta sonu oynanan derbiye göndermede bulundu.

UEFA Avrupa Ligi'nde gruptaki 5. maçında Ülker Stadı'nda Zorya Luhansk'ı ağırlayan Fenerbahçe'de maç öncesi taraftarlar, oyuncuların ısınmaya çıktığı bölümde hafta sonu kazandıkları Galatasaray derbisinin keyfini sürdü.

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A GÖNDERME

Ülker Stadı'nda oynanan Zorya Luhansk maçı öncesi karşılaşmaya 1 saat kala, tribünler çok fazla dolmasa da Fenerbahçe taraftarları oyuncular ısınmaya çıktıktan sonra bir süre Galatasaray derbisinin keyfini yaşadı. Müsabaka saatinin iş çıkışına denk gelmesinden dolayı karşılaşmanın başlamasına yakın tribünlerin biraz daha dolmasından sonra Fenerbahçe taraftarları önce sırayla futbolcuları tribünlere çağırırken, daha sonra ezeli rakipleri Galatasaray'a göndermede bulundu, "Ayağa kalkmayan Cimbomlu olsun." diye bağırdı.

"VOLKAN ORTAYA 3'LÜ ÇEKTİR SABRİ'YE"

Hafta sonu oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrasında Volkan Demirel ile Sabri arasında yaşananların ardından Fenerbahçeli taraftarlar, Zorya Luhansk maçı öncesinde oyuncular ısınırken, "Volkan ortaya 3'lü çektir Sabri'ye diye bağırdı." Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrasında Fenerbahçeli Volkan Demirel ile Sabri arasında gerginlik yaşanmış, Volkan'ın Sabri'ye "Gel 3'lü çektir." diye söylemesinden sonra ikili arasındaki gerilim büyümüştü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Galatasaray Fenerbahçe Luhansk Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title