Haberler

    F.bahçe'nin Rakibi Belli Oldu

    Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turundaki rakibi Kayserispor oldu.

    Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turundaki rakibi Kayserispor oldu.

    Gruplarını ilk sırada tamamlayan takımların ev sahibi avantajına sahip olacağı Son 16 turu karşılaşmaları, tek maç eleme usulüne göre oynanacak.

    Fenerbahçe-Kayserispor maçı, TFF'nin belirlediği tarihlerden biri olan olan 30 Ocak, 31 Ocak veya 1 Şubat'ta Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak.

    Geçtiğimiz hafta Tuzlaspor karşısında elde ettiği 1-0'lık galibiyet ile grup maçlarının bitimine bir hafta kala 5'te 5 yaparak H Grubu'nu lider tamamlamayı garantileyen Fenerbahçe, G Grubu'nu Torku Konyaspor'un ardından 12 puanla ikinci sırada tamamlayan Kayserispor ile eşleşti. Kayserispor, grubundaki son hafta maçında, İnegölspor'u deplasmanda 2-0 yendi.

    Fenerbahçe ise H Grubu'ndaki 6. ve son hafta maçında 27 Ocak Çarşamba günü deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Her iki takımda bu maç öncesi gruptan çıkmayı garantiledi.

    Fenerbahçe ile Kayserispor arasında 30-31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinden birinde Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşmada galip gelen takım adını Kupa'da çeyrek finale yazdıracak.

    Öte yandan Fenerbahçe ile Kayserispor bu sezon Spor Toto Spor Lig'in 8. haftasında Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadı'nda karşılaştı.

    Sarı lacivertliler, Hollandalı yıldız oyuncumuz Robin Van Persie'nin serbest vuruştan kaydettiği golle maçtan 1-0 galip ayrılan taraf olmuştu.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Torku Konyaspor Kayserispor Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title