Haberler

Ezo'nun Sertifikalı Fidanları Satışa Hazır

Erdemli Ziraat Odası (EZO) tarafından çiftçilerin talebi üzerine yetiştirilen sertifikalı narenciye fidanları satışa sunuluyor.

Erdemli Ziraat Odası (EZO) tarafından çiftçilerin talebi üzerine yetiştirilen sertifikalı narenciye fidanları satışa sunuluyor.

Erdemli Ziraat Odası Başkanı Ahmet Öger, fidanların sertifikalı olarak sağlıklı, hastalıksız bir şekilde tarım danışmanlarından Mustafa Yılmaz'ın kontrolünde yetiştirilerek, satışa hazır hale getirildiğini belirtti. Öger, "Çiftçilerimiz gönül rahatlığı ile fidanlarımızdan temin ederek bahçe tesisi yapabilirler. Fidan sayısı olarak yeterli derecede üretim yapılmış olup bütün çiftçilerin ihtiyaçlarını karşılayacak fidanlarımız mevcuttur. Ayrıca üretmediğimiz ceviz, kiraz, zeytin, elma, armut, şeftali ve erik gibi çeşitleri sertifikalı olarak getirip çiftçinin ihtiyaçlarını karşılayacağız. Limon fidanı ihtiyacı olan çiftçilerimiz ziraat odasına siparişlerini vererek fidan ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Çiftçi üyelerimiz fidan dikimi ve bakımı ile ilgili detaylı bilgiyi odamız tarım danışmanlarından alabilirler" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdemli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title