Haberler

Ezine Myo'da Kontenjanlar Yüzde 98 Doldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine (ÇOMÜ) bağlı Ezine Meslek Yüksekokulunda (MYO), 2016-2017 akademik yılı için açılan kontenjanda doluluk oranı yüzde 98'e ulaştı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine (ÇOMÜ) bağlı Ezine Meslek Yüksekokulunda (MYO), 2016-2017 akademik yılı için açılan kontenjanda doluluk oranı yüzde 98'e ulaştı.

MYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Mehtap Özden, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulda 2 programda ikili öğretim olduğunu ifade ederek, toplamda 7 programda 387 kontenjandan 380 tanesinin dolduğunu söyledi.

Dış ticaret bölümünde 41, halkla i·lişkiler ve tanıtım bölümünde 102, muhasebe ve vergi uygulamaları programında 51, turizm ve seyahat hizmetleri programında 72 ve bu yıl yeni açılan gıda kalite kontrolü ve analizi programında ise 51 kontenjanın tamamının dolduğunu belirten Özden, "İşletme yönetimi bölümünde 46 kontenjandan 45'i, pazarlama bölümünde ise 31 kontenjandan 25'i doldu. 2016-2017 yılının hem öğrencilerimiz, hem okulumuz, hem milletimiz ve hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, öğrencilerimize başarılı bir yıl diliyorum." dedi.

Özden, kesin kayıtların 15-19 Ağustos tarihlerinde yapılacağını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale Ezine Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title