Haberler

Ezine'den Kısa Kısa

Ezine Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Ezine Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Kaymakam Ali Fuat Atik başkanlığında, Belediye Sinema Salonu'ndaki genel kurul saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Toplantıda 2015 yılı birlik faaliyet raporu, 2014 yılı kesin hesap gelir ve gider durumları okunarak ibra edildi.

Birlik encümen üyeliklerine Hasan Hüseyin Aytop, Bahri Uysal,  Ahmet Erişken ve Aşkın Gülşen seçildi.

Kaymakam Atik, bugüne kadar köylere yapılan hizmet ve yardımlar konusunda eşit davrandıklarını ve acil ihtiyaçların öncelikli olarak yerine getirildiğini söyledi.

Vali Çınar'ın ziyareti

Vali Ahmet Çınar, Ezine'yi ziyaret etti.

Çınar'ı Hükümet Konağı'na gelişinde Kaymakam Ali Fuat Atik, Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Turgay Şavir, Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Hüseyin Özkan, Askerlik Şube Başkanı Personel Yüzbaşı Gökhan Özütürk, İlçe Emniyet Müdürü Alaaddin Tekin, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Aytop ve daire amirleri karşıladı.

Kaymakam Atik ile görüşen Çınar, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğünü, Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Çınar, belediye ziyareti sırasında yeni itfaiye aracının hizmete alınması törenine katıldı.

Vali Çınar ve beraberindekiler daha sonra 3. Jandarma Er Eğitim Taburu'nu ziyaret edip, ilçeden ayrıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Ali Fuat ATİK Ali Çınar Ezine Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title