Haberler

Ezginin Günlüğü ile Kurtuluş Coşkusu

Güzelbahçe’nin kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında sahne alan Ezginin Günlüğü, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla dinleyenlere müzik ziyafeti sundu.

Güzelbahçe'nin kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında sahne alan Ezginin Günlüğü, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla dinleyenlere müzik ziyafeti sundu.

Akşam saatlerinde Maltepe Mahallesi Tabaoğlu Parkı'nda buluşan yüzlerce Güzelbahçeli, ellerinde meşale ve fenerlerle sahilden Gece Pazarı'nın bulunduğu Güzelbahçe Vapur İskelesi'ne kadar bando eşliğinde yürüdü. CHP İzmir Milletvekilleri Musa Çam ve Mustafa Moroğlu, CHP İl Başkan Yardımcısı Altan İnanç, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP İlçe Başkanı Ednan Arslan, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüşte marşlar söylendi, sloganlar atıldı. Yaklaşık iki kilometrelik fener alayı Gece Pazarı'nın bulunduğu alanda noktalandı. Binlerce kişi burada önce havai fişek gösterisi izledi, ardından ünlü topluluk Ezginin Günlüğü'nün muhteşem performansıyla müziğe doydu.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, "İzmir'in ve Güzelbahçe'nin işgalden kurtuluşunun 92. yıldönümü kutlu olsun. Bize bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü kazandıran ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Atatürk'ün kurduğu cumhuriyete ve onun ilkelerine sahip çıkan hemşerilerime saygılarımı sunuyorum. Bu yıl sizlere kurtuluş armağanı olarak muhteşem bir kültür merkezini hizmete sunuyoruz. Güzelbahçe halkına ve Atatürk'e olan borcumuzu ödemek için ne yapsak az" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Ezginin Günlüğü Güzelbahçe İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title