Haberler

Ezeli Düşmanlar Jennifer Aniston ve Angelina Jolie Buluşuyor

Güncelleme:

'Ezeli düşmanlar' olarak nitelendirilen Brad Pitt'in eski eşi Aniston ile şimdiki eşi Jolie, Oscar Ödülleri gecesinde bir araya gelecek.

2015 yılın Oscar Ödülü adayları henüz açıklanmadı ancak asıl şovun sahnede değil, konuklar arasında gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Bunun sebebinin ise "ezeli düşmanlar" olarak nitelendirilen Jennifer Aniston ve Angelina Jolie'nin bir araya gelmesi olduğu söyleniyor.

ESKİ ve YENİ EŞİ KARŞILAŞABİLİR

Brad Pitt'in eski eşi Jennifer'in, "Cake" adlı filmi için Oscar Ödülü'ne layık görüleceği ihtimalinin yanı sıra, şimdiki eşi Angelina'nın "Unbroken" filmi için "En İyi Yönetmen" kategorisinde aday gösterileceği de konuşuluyor.

KARŞILAŞIRLARSA NE YAPACAKLARI MERAK KONUSU OLDU

"Enquirer" dergisi, gelecek yılın Oscar Ödül Gecesi'nin en çok tartışılan konunun bu iki ünlünün karşılaşması olduğuna dikkat çekerek, "kız kıza kavga etmeleri" beklendiğini belirtti. Ancak habere göre Aniston ve Jolie, "böyle bir riskin söz konusu olmadığını" belirtti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Jennifer Aniston Angelina Jolie Brad Pitt Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title