Haberler

Ezanla Selayı Karıştıran 4 PKK'lı Bedelini Canıyla Ödedi

Güncelleme:

PKK'lı teröristlerin Şırnak Emniyet Müdürlüğü ek binasını ele geçirme planı, ezan ile selayı ayırt edemeyince suya düştü. Saldırı için gelen 4 PKK'lı çembere alınarak öldürüldü.

Şırnak Emniyet Müdürlüğü ek binasına yapılan ve 4 PKK'lının ölü olarak ele geçirildiği çatışmanın ayrıntıları ortaya çıktı.

POLİSLER NAMAZ HAZIRLIĞI YAPIYORDU

Olay şöyle gelişti; Şırnak'ta Cuma namazı saat 11.30 sıralarında kılınıyordu. Namazdan 40 dakika önce ise sela okunmaya başladı. Bu sırada polisler namaz hazırlığı yapıyordu. Binada çok az polis vardı. Teröristler selayı ezan sanıp saldırıya geçti.

POLİSLER GERİ DÖNDÜ

Akşam'da yer alan habere göre; Polisler ise namaza doğru hareket halindeydi henüz emniyet binasını terk etmemişti. PKK'lılar, uzun namlulu silahlar, roketatarlar ve el bombaları ile binaya saldırmaya başladı. Binanın içine sızmaya çalışan teröristleri gören polisler araçlarıyla geri döndü. 4 PKK'lı içeriye germeye çalıştıkları sırada çembere alınarak öldürüldü. Böylece teröristlerin hain planı dini bilgilerinin sıfır olması nedeniyle tutmamış oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Şırnak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (331)

ZİNDAN:

Batman da cuma namazında şehitlere dua istyen imama tepki gösterip namazı terk edenlerde kürt müslümanlar değilmiydi? Nerde din kardeşliğimiz? Osmanlıyı arkadan vuran müslüman arap ve kürtleri unutmayalım lütfen! Bir insanın dili bozuk olabilir, gözü ağzı yüzü eli kolu bozuk olabilir, ama rabbim kimseye kan bozukluğu vermesin. Amin.

113
13
yanıtYanıtla
Bizler Seçilmiş Milletin Evlatlarıyız:

Urfalı siz değil feriştahınız gelse, tüm dünyayı kurtuluş savaşında olduğu gibi arkanıza alsanız, müslüman dediğimiz araplar sırtımızdan vursalar, güvendiğiniz rusya, abd, ab ülkeleri bir araya gelse yine de bizden bir şey alamazsınız. Biz yerdeki şehitlerin gökteki meleklerin koruduğu, İslam sancaktarlığı yaptığı, Alemlerin sultanı Efendimiz Hz Muhammed (sav) in övdüğü necip bir milletiz. Bizimle diğerleri arasındaki fark budur. Bizim geçmişimiz tarihle yaşıttır.

yanıt35
yanıt2
TURAN:

Tam mallarmış zaten akıl olsa cennet vatanda terörist olmazlar

100
6
yanıtYanıtla
....Mobil-ANDROID:

Uyan artık kürt halkı bunlar ermeni.

95
11
yanıtYanıtla
antipkk:

Ataist Ermeni Yezidi hatda ne oldugu belli olmayanlar nereden bilsin Ezan ve Selanin Farkini?

95
5
yanıtYanıtla
asdasd:

Ne olduğunu bilmediğin kişiler hakkında niye atıp tutuyorsun? :)

yanıt4
yanıt33
KALE:

GÖRENDE DİYECEKKİ TÜM POLİSLER EZANI İPLE ÇEKİYORLAR HURA CAMİYE. . . . . . . . . . SENARYO FİLİM KOKUYOR

18
69
yanıtYanıtla
Diyare bekir:

Allah seni ve bu hain hdp pkk ypg lileri islah etsin islah olmazlarsa kehhar ismiyle kehru perisan etsin Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

yanıt19
yanıt5
Knms:

Cuma bu dingil cumu hiç gitmediysen anlamazsın ne söylesek. . . hiç namaz kılmasa bile anadolu çocuğu cumaya gitmezse rahatsız olur. . . caminin yolunu bilmeyen sana nasıl anlatlrsa

yanıt15
yanıt5
Kürt:

Hemen akpye oyumu verecek:)))))Salakça haber yapmayın Kürt halkı siyasallaşmış. Kürt halkının ciğeri yanmış. Bu tür haberlere anca gülüyorlar. Zekanız varsa biraz daha zorlayın ve yaratıcı olun.

12
72
yanıtYanıtla
Tüm 331 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title