Haberler

Eyyübiye'de Muhtarlar Teknolojiyi Daha Çok Kullanacak

Güncelleme:

Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Belediyesi, merkez ve kırsal mahalle muhtarlarına kamu hizmetinde kullanılmak üzere bilgisayar dağıttı.

Eyyübiye Belediyesi, merkez ve kırsal mahalle muhtarlarına kamu hizmetinde kullanılmak üzere diz üstü bilgisayar dağıttı. Muhtarlarla koordinasyon ve bilgisayar dağıtım törenine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet İnan, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkan Vekili Cemil Çadak, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Eyyübiye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ile 117 kırsal ve 36 merkez mahalle muhtarı katıldı.
Törende temsili olarak alfabetik sıraya göre ilk 10 mahalle muhtarına, Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet İnan, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkan Vekili Cemil Çadak ve protokol üyeleri tarafından bilgisayar dağıtımı yapıldı.
Törende bir konuşma yapan Ekinci, daha yaşanılabilir bir Eyyübiye oluşturmanın gayreti içinde olduklarını söyledi ve daha yaşanılabilir Eyyübiye için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi. (KAYNAK GAZETEİPEKYOL)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Güncel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title