Haberler

Eyyübiye Belediyesi'nden Aşevine Tam Destek

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi, Gönüllü Kuruluşlar Aşevi'ne bin adet gıda paketi ve haftalık 25 bin ekmek yardımında bulunacak.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ramazan ayı nedeniyle Eyyübiye ilçe sınırları içerisinde bulunan ve 13 yıldan bu yana yoksul ailelere gıda ve yemek yardımını sürdüren Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi'ni ziyaret ederek destek sözü verdi. Başkan Ekinci, Aşevi vasıtasıyla yardıma muhtaç ailelere dağıtılmak üzere bin adet gıda paketi ve haftalık 25 bin ekmek yardımında bulunacaklarını söyledi.

KUTLUAY: EYYÜBİYE, DİĞER YEREL YÖNETİMLERE ÖRNEK OLMALI

Ekinci'nin ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu belirten Gönüllü Kuruluşlar Aşevi sorumlusu Abdülaziz Kutluay,"Bugün bizleri gelip ziyaret eden Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'ye teşekkür ediyorum. Bizleri onurlandırdı, bizleri motive etti. Ne ihtiyacımız var ise başkanımız Ekinci'ye ilettik. Başkanımızın başım üstüne demesi bizler için çok büyük bir motivedir. Allah güçlerini, kuvvetlerini artırsın. Başkanımız seçildikten sonra sık sık bizleri ziyarete geliyordu. Bizler kendisine sorunlarımızı arz ediyorduk. Bugün yine bire bir gelmesi bizler için son derece şeref ve onur verici oldu" dedi.

EKİNCİ: DESTEKLERİMİZ SÜRECEK

Gönüllü Kuruluşlar Aşevi'ni ziyaretinde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, "Zaman buldukça gönüllü kuruluşları ziyaret etmeye çalışıyoruz. Burada gönüllü hizmet eden çok değerli hocalarımızla bir araya gelip, neler yapabilirizi konuşuyoruz. Bugün de bu kapsamda ziyaret gerçekleştirdik. Burada yaklaşık bin aileye günlük yemek dağıtılıyor. Ramazan ayı içerisinde Allah bu yardımlara vesile olanlardan razı olsun. Bizlerde bu kapsamda bin aileye Eyyübiye Belediyesi olarak bin adet gıda paketi dağıtacağız. Gıda paketlerimizin içerisinde Pirinç, yağ, bulgur, Şeker, Un, Çay gibi kaliteli malzemelerden oluşan gıda paketini kendilerine temin edeceğiz. Bu ailelere dağıtılmak üzere yine ekmek konusunda sıkıntı var. Haftalık 25 bin adet ekmek ile ilgili bizler de destek vereceğiz. Dolayısıyla burada Eyyübiye ilçemizde, ilimiz içersinde fakir, mağdur birçok aile var. Bu ailelere tabii bir şekilde yardım ediliyor. Bu yardımlar içerisinde yer almak hakikaten bizler için mutluluk vesilesidir. Özellikle gönüllü kuruluşların yıllardan bu yana gerçekleştirdiği bu hizmet her türlü takdirin üzerindedir. Buradan kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de kendilerine destek vereceğimiz kalemler noktasında da her zaman yanlarında olacağımızı ifade edeceğimizi belirtmek isterim" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Sultan Abdülaziz Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title