Haberler

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin Kadir Gecesi Mesajı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yayımladığı mesajında, "Başı rahmet, ortası mağfiret sonu azaptan kurtuluş olarak bilinen Ramazan ayının son günlerini idrak etmekteyiz. Kur'an-ı Kerim'de bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi'ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği Kadir Gecesi'nin faziletine inanarak idrak ettiğimiz takdirde inşallah kurtuluşumuza vesilece olacaktır. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, ülkemiz başta olmak üzere tüm insanlığa sevgi ve barış getirmesini niyaz ediyorum. Rabbim bu mübarek Kadir Gecesi'nin hürmetine Atatürk Havalimanı'nda yaşanan bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerken hastanede tedavi görmekte olanlara da acil şifalar diliyorum. Rabbim ülkemize ve halkımıza benzer terör olaylarından yaşanabilecek acıları yaşatmasın. Bu anlamda tüm İslam aleminin Kadir Gecesini kutlarım" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ekinci Kadir Gecesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title