Haberler

Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci Cami Temeli Attı

Eyyübiye İlçesinin nüfus bakımından en kalabalık mahallelerinden birisi olan Yakubiye Mahallesi ikinci camisine kavuşuyor.

Eyyübiye İlçesinin nüfus bakımından en kalabalık mahallelerinden birisi olan Yakubiye Mahallesi ikinci camisine kavuşuyor.

Hayırsever iş adamları ve vatandaşlarla işbirliği yapan Eyyübiye Belediyesi, mahallede istimlak edilen iki evin yıkımını gerçekleştirerek cami ve çok amaçlı salonların yapımı için ilk adımı attı. Yapılan temel atma törenine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, bazı meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kurban kesilip, duaların edildiği temel atma töreninde cami ve çok amaçlı salonların ilk harcı döküldü. Törende, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin uzaktan kumandayla çalışan mikser ile ilk harcı döktü. Tören sonrası açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "Yakubiye Mahallemizde daha önce mevcut bir camimiz vardı ve yetersizdi. Burada belediye ve vatandaş işbirliğiyle hem cami inşaatı temelini atmış olduk, hem de taziye evinin temelini attık. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah kısa süre içinde tamamlanıp hizmete açılacaktır. Bu tarz mekanların insanların erişimine yakın bir mesafede olması önemli. Bu arada emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz. Katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun. Biz de belediye olarak böyle bir organizasyonun içerisinde olmaktan mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu. Yakubiye Mahallesinin daha önce sadece bir camisi olduğu ve bu caminin mahalleye yetersiz geldiğini dile getiren mahalle sakinleri, hayırsever iş adamları ve Eyyübiye Belediyesinden almış oldukları destekle çok yakın bir zamanda ikinci bir cami ile birlikte taziye evi ve Kur'an Kursuna da kavuşacaklarını belirtti.

Temeli atılan cami ve çok amaçlı salonlarının yapımın önümüzdeki yıla kadar bitirilmesi planlanıyor. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ekinci AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title