Haberler

Eyüpspor Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı

Güncelleme:

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta şampiyon olarak 2. Lige yükselen Eyüpspor, şampiyonluk kupası coşkusunu Murat Kekilli şarkılarıyla yaşadı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta şampiyon olarak 2. Lig'e yükselen Eyüpspor, şampiyonluk kupası coşkusunu Murat Kekilli şarkılarıyla yaşadı.

Eyüp Belediyesi tarafından da büyük destek sunulan Eyüpspor, oynadığı Spor Toto 3. Lig'i 1. sırada tamamlayarak, 2. Lig'e yükseldi. Şampiyonluk mutluluğunu yaşayan Eyüpsporlular takımlarını yalnız bırakmazken, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Eyüpspor Kulübü Başkanı Recep Kızıltepe de takım otobüsüne binerek galibiyet sevincine ortak oldu. Eflatun-sarılı ekibe Eyüplü vatandaşlarda sokaklarda yoğun sevgi gösterirken, takım Eyüp Sultan'a giderken şampiyonluk için hep birlikte dua etti.

ŞAMPİYONLUK COŞKUSU EYÜP STADI'NDA DA DEVAM ETTİ

Atılan zafer turu ve söylenen marşların ardından takım otobüsü Eyüp Stadı'na geldi. Stadyumda meşaleler ve şarkılar söyleyen Eyüpsporlular, ünlü şarkıcı Murat Kekilli'nin söylediği şarkılarla şampiyonluğu kutladı.

AYDIN: "EYÜPSPOR, 100 YILLIK ÇINAR'A LAYIK HALE GELECEK"

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın kürsüde yaptığı konuşmada Eyüpspor'un 1 yıl önceki haline atıfta bulunup Eyüpspor'a desteklerinin devam edeceğini belirtti. Başkan Remzi Aydın, "Eyüpspor geçen sene hoşlanmadığımız çok üzüldüğümüz bir netice elde etmişti. Bundan sonra elim ve gözüm her zaman Eyüpspor'un üzerindedir. İnşallah, Eyüpspor layık olduğu yerlere gelecek. Eyüpspor tesisleşecek, Eyüpspor kurumsallaşıp, 100 yıllık çınar olmaya layık bir hale gelecek. Teknik heyetten, futbolcu kardeşlerime, taraftarımıza ve yönetim kurulumuza ve onun şahsında sayın kulüp başkanımız Ali Recep Kızıltepe kardeşime çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Aydın konuşmasının ardından taraftarların çağrısına uyarak birlikte tezahürat gerçekleştirdi.

Renkli görüntülerin ardından tek tek sahneye çağrılan Eyüpsporlu futbolcular, galibiyet kupasını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Arif Koşar'ın elinden aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

remzi aydın kızıltepe eyüpspor eyüp Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title