Haberler

Eyüp'te Uçurtmalar Gökyüzünde Renk Cümbüşü Yaşattı

Eyüp Belediyesi’nin Çocuk Sanat Festivali’nde düzenlediği Uçurtma Şenliği’nde çocuklar uçurtmalarıyla gökyüzünde renk cümbüşü yaşattı.

Eyüp Belediyesi'nin Çocuk Sanat Festivali'nde düzenlediği Uçurtma Şenliği'nde çocuklar uçurtmalarıyla gökyüzünde renk cümbüşü yaşattı.

Eyüp Belediyesi, 22- 23 Nisan tarihleri arasında çocuklar için sürpriz bir kutlama hazırladı. Eyüp Kültür Sanat Merkezi karşısındaki Haliç Etkinlik alanında düzenlenen Çocuk Sanat Festivali'nin ilk gününde çok sayıda eğlenceli aktivite çocuklar için hazırlandı.

Her yaştan vatandaş uçurtma uçurdu

Çocuk Sanat Festivali'nde uçurtma şenliği, kukla gösterisi, şişme oyun parkurları, ilizyon gösterisi, masalcı dede ile masal okumaları, minikler mehter 1453, ip ve çuval yarışları gibi etkinlikler yer aldı. Festivalde en renkli görüntüler uçurtma şenliğinde yaşandı. Yediden yetmişe her yaş grubundan vatandaş uçurtmalarıyla gökyüzünde renk cümbüşü yaşattı.

"Yoğun ve coşkulu katılım var"

Çocuk Sanat Festivali'nin ilk gününe Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldı. Çocuklarla bir süre sohbet eden Başkan Aydın onlarla birlikte selfie çekmeyi de ihmal etmedi. Aydın daha sonra Makedonya'dan gelen 25 öğrenciye hediye takdim etti. Çocuk Sanat Festivali ve 23 Nisan etkinleri hakkında açıklama yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

"Biz bu sene Eyüp Belediyesi olarak farklı bir etkinlik yapalım dedik. Hem 23 Nisan Çocuk Bayramını hem de Çocuk Sanat Festivali'ni birleştirdik. Uçurtma Şenliği, Sanat Festivali, atölyeler, 23 Nisan. Hepsi bir araya gelince gerçekten çok daha sivil çok daha dinamik çok daha hareketli çok daha yoğun katılımla ve coşkuyla ortaya bir tablo çıktı. Makedonya'dan 25 öğrenci kardeşimizde bugün misafirimizdi. Onlar da bu şenliğe katıldılar. Dolayısıyla hem şehrimizin çocukları arasında hem de uluslar arası boyutta bir etkinlik ortaya çıkmış oldu."

Festivalde aileleriyle birlikte uçurtmaları gökyüzüne havalandıran çocuklar da oldukça mutlu oldukların dile getirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Remzi Aydın 23 Nisan Haliç Eyüp Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title