Haberler

Eyüp'te Kanlı Saldırı Gerçekleştiren Zanlı Kendini Böyle Savundu

Güncelleme:

Eyüp'te 2 kişinin öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan Ersin B. "Kalan borcumu 2 gün içinde ödememi istediler. Ödeyemediğim takdirde eşimi alacaklarını söylediklerinde kendimi kaybettim." dedi.

Eyüp'te Silahtarağa mahallesi Karadeniz caddesi ve Silahtarağa caddesi üzerinde E.T. ve H.A. adlı iki arkadaş, kafalarından silahla vurularak infaz edilmişti. Silahla vurulan şahıslar, 200 metre arayla otomobilden indirilerek cadde ortasına bırakılmıştı. Ağır yaralı olarak ambulansla Eyüp Devlet Hastanesi'ne kaldırılan H.A. hastanede, E.T. bırakıldığı caddede hayatını kaybetmiş, şüpheliler de olay yerinden uzaklaşırken kaza yapmıştı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince, gece H.A. ve E.T.'nin başlarından silahla vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan 27 yaşındaki E.B'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. E.B. "Kalan borcumu 2 gün içinde ödememi istediler. Ödeyemediğim takdirde eşimi alacaklarını söylediklerinde kendimi kaybettim." dedi.

"10 BİN LİRA BORCUM KALMIŞTI"

Şüphelinin ifadesinde, "Şahıslara 25 bin lira borcum vardı ve 15 bin lirasını ödemiştim.

10 BİN LİRAYI 2 GÜN İÇİNDE ÖDEMEMİ İSTEDİLER

Kalan 10 bin lirayı iki gün içimde ödememi istediler.

"KENDİMİ KAYBEDİP SİLAHLA VURDUM"

Ödeyemediğim takdirde eşimi alacaklarını söylediklerinde kendimi kaybettim ve silahımla ikisini de vurdum" iddiasında bulundu.

ÜZERİNDE TABANCA BULUNDUĞU BELİRLENDİ

E.B., daha sonra adliyeye sevk edildi. Bu arada, hayatını kaybeden E.T. ve H.A.'nın de üzerinde tabanca bulunduğu belirtildi.


H.A. ve E.T., Eyüp'te gece başlarından vurularak öldürüldükten sonra bir araçtan yola atılmıştı. Olayla ilgili E.B. Gaziosmanpaşa'da gözaltına alınmıştı.

"ARKA KOLTUKTAYDIM"

Zanlı, emniyetteki ilk ifadesinde, "Güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. H.A. ve E.T.'ye borcum vardı. Dün araçlarına bindim ve arka koltuğa oturdum. Borç yüzünden tartışmaya başladık. Ön koltukta oturan H.A. ve E.T.'yi silahımla vurduktan sonra araçtan attım. Daha sonra şoför koltuğuna oturarak olay yerinden uzaklaştım ve bir süre sonra kaza yapınca yaya olarak kaçtım" demişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatih Derdiyok Karadeniz Eyüp 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

ASİLKÜRT:

Kürt oğlü kürdüm çok gerginim eşkiya PKK lıların leşini görün rahatli yorüm Allah müslümani korüsün haçli PKK DAN

24
5
yanıtYanıtla
vatan aşığı:

İYİ YAPMIŞ YA PARA YA EŞİN DEMİŞLER KİM OLSA AYNISINI YAPARDI

14
2
yanıtYanıtla
Kayseri 38:

Adam doğru söylüyor sa iyi yapmış aferim irkek

15
1
yanıtYanıtla
urfaliMobil-IOS:

doğru söylüyorsa iyi yapmış

13
2
yanıtYanıtla
adanalı:

aynen urfalı aynen bende aynı fikirdeyim

yanıt11
yanıt1
eyupMobil-ANDROID:

öldurulenler tefeciydi kesin tiplerinden belli cocuğu mazlum gorduler verdiler parayi emdiler kanini sonra bezdirdiler kesin attı ikisinede boyle pislikleri yarim birakmaya gelmez öldurdugu iyi olmus afferim.

11
4
yanıtYanıtla
ÇAKIL TAŞIMobil-ANDROID:

valla doğruysa helal olsun bu adama ceza verilmez

13
1
yanıtYanıtla
Cabpar:

Nasıl olsa olayın şahidi yok salla bakalım hatta şöyle savunma yap '' Tartıştık vatanıma milletime hükümetime küfrettiler zaten pararleciydi bu kişiler '' bir kaç güne çıkar üstüne bakan müşaviri olursun

9
5
yanıtYanıtla
muratMobil-ANDROID:

helal olsun sana abi ağalar pasalar gibi yat allah esine ve sana sabir versin delikanli adamsin. ben olsam bende oyle yapardimda iste allah kimseyi o duruma düşürmesin allah yardimcin olsun abicim vallah esini tanisam sen cikana kadar maddi konuda yardim ederdim

10
2
yanıtYanıtla
OSMAN:

KİMSE DURDUK YERE İKİ KİŞİNİN KAFASINA SIKMAZ

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title