Haberler

Eyüp'te Çifte İnfaz! Başlarından Vurulup Yola Atıldılar

Güncelleme:

İstanbul Eyüp'te, iki kişi başlarından vurulup farklı sokaklarda araçtan atıldı. Gözaltına alınan şüpheli "Borç yüzünden tartıştık, vurdum" dedi.

Eyüp Karadeniz Caddesi'nde dün akşam 2 kişinin araçtan atıldığı ihbarını alan polis olay yerine gitti. Yapılan incelemede araçtan atılan ve kafalarına ateş edilerek öldürülen 2 kişinin Emre T. ile Hakan A. olduğu anlaşıldı. İnfaz edilen 2 kişinin, öldürülen Ergenekon sanığı Fatih Derdiyok ile irtibatlı olduğu ileri sürüldü. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin ilk ifadesinde, "Güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. Hakan A. ve Emre T.'ye borcum vardı. Dün araçlarına bindim ve arka koltuğa oturdum. Borç yüzünden tartışmaya başladık. Ön koltukta oturan A. ve T.'yi silahımla vurduktan sonra araçtan attım. Daha sonra şoför koltuğuna oturarak olay yerinden uzaklaştım ve bir süre sonra kaza yapınca yaya olarak kaçtım" dediği öğrenildi.

200 METRE ARAYLA ARAÇTAN ATILDILAR

Olay, saat 21.00 sıralarında, Eyüp ilçesi Silahtarağa mahallesi Silahtarağa caddesi ve Karadeniz caddesi üzerinde meydana geldi. Akraba oldukları öğrenilen iki kişinin cesedi, 200 metre arayla bir araçtan caddeye atıldı. Emre T. kafasından vurularak Karadeniz caddesi üzerine bırakılırken, Hakan A. adlı kişi de Silahtarağa Caddesi'ne bırakıldı.

BİRİ OLAY YERİNDE, DİĞERİ HASTANEDE ÖLDÜ

Haber verilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Emre T. olay yerinde hayatını kaybederken Hakan A., ise kaldırıldığı Eyüp Devlet Hastanesi'nde can verdi.

KAÇAN ŞÜPHELİ KAZA YAPTI

Olay yerinde yapılan incelemede polis görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cesetleri caddeye atıldığı aracın Gaziosmanpaşa istikametine gittiğini belirleyerek, hemen harekete geçti. Yapılan takipte, polisten kaçan şüphelinin aracının İslambey caddesinde bir araca çarparak kaza yaptığını belirledi.

"ÖZEL GÜVENLİK" KIYAFETİ

Kaza sonrası aracı bırakan ve üzerinde "özel güvenlik" kıyafeti olduğu öğrenilen şüpheli yaya olarak kaçtı. Araçta yapılan incelemelerde arka koltuklarda kan izleri tespit edilirken, ele geçirilen 1 telsize el konuldu. Hasar alan araçlar çekici ile yoldan kaldırıldı.

GAZİOSMANPAŞA'DA YAKALANDI

Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin takibi sonucu şüpheli, Gaziosmanpaşa'da yakalandı. Şüpheli, sorgulanmak üzere Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülürken şüphelinin Ersin B. (27) adlı kişi olduğu öğrenildi.

İLK İFADE

Şüphelinin emniyetteki ilk ifadesinde, "Güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. Hakan A. ve Emre T.'ye borcum vardı. Dün araçlarına bindim ve arka koltuğa oturdum. Borç yüzünden tartışmaya başladık. Ön koltukta oturan A. ve T.'yi silahımla vurduktan sonra araçtan attım. Daha sonra şoför koltuğuna oturarak olay yerinden uzaklaştım ve bir süre sonra kaza yapınca yaya olarak kaçtım" dediği öğrenildi.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İNFAZ EDİLEN 2 KİŞİNİN, ÖLDÜRÜLEN ERGENEKON SANIĞI İLE İRTİBATLI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Söz konusu öldürülen Hakan A. ve Emre T. isimli iki şahsın, İstanbul Esenyurt'ta aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada öldürülen Ergenekon Davası sanığı Fatih Derdiyok ile bağlantılı olduğu ileri sürüldü.

ERGENEKON SANIĞI FATİH DERDİYOK KİM?

Esenyurt İnönü mahallesinde 8 Aralık 2014'te M.A. (27) isimli şüpheli, aralarında husumet bulunan ve Cumhuriyet Gazetesi'ne 2008 yılında molotof kokteyli atmaktan Ergenekon Davası'nda yargılanan Fatih Derdiyok'u bilinmeyen bir nedenle Eyüp'te yaralamıştı. Olayın ardından M.K.A. (35) ve Derdiyok, şüpheli M.A. ve B.B. (31) ile karşılaşınca iki grup arasında silahlı çatışma çıkmıştı. Çıkan çatışmada Ergenekon sanığı Derdiyok hayatını kaybederken M.K.A. yaralanmıştı. Derdiyok'un zanlıları ise olay yerinden kaçmıştı.

Polisin başlattığı çalışma sonucu zanlılardan B.B. ve M.A. yakalanarak gözaltına alınmış, şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatih Derdiyok Karadeniz İstanbul Eyüp 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (43)

Zaza:

DÜNYA DA EN ÇOK DEVLET KURAN HALK TÜRK LERDIR DÜNYA DA EN ÇOK ISYAN EDEN HALK İSE KÜRT LER DİR

35
19
yanıtYanıtla
Bekarhasan çorumlu çepni:

2 TANE inek aldım 7, , 8 tane tavuk baba dan kalma dağ evini güzel onardım allaha şükür üç yıldır dağlarda hayvanlarimla beraber gürültüsüz patirtisiz doğada yaşıyorum bir televizyon bir de cep telofonun dan aşka bir de köpeğim dir arkadaşim dunya varmiş buralarda istanbul da bukadar yili boşa geçirmişim yeniden doğdum muş gibiyim herkese saygilar

41
3
yanıtYanıtla
Kürt türk kardeştir @:

Ya sizde hep akp yi suçluyosunuz ne çıksa hemen akp diyosunuz akp istermi böyle olmasını akp olmasaydı türkiye çoktan suriye gibi olmuştu chp ye kalsa türkiye çoktan bölünmüştü gerçi chp pkk yı hep destekliyo bende kürtüm hiçbir zaman kötülerin tarafı olmadık şunu bilinki askerlerin çoğu hep türk şehitleri oluyo bizde şehit verdik anladınız mı ;>

11
23
yanıtYanıtla
MERDA:

ULA SURİYEDEN NE FARKIMIZ VARRRRR . . . HER YER TAŞERONLUK HER YER HER KURUM ÜMİĞİNE KADAR TAŞERON KÖLELİK , GEÇİCİ İŞÇİLİK KISA ÇALIŞMA VE YENİ YENİ BİR TAKIM YENİ KÖLELİK SİSTEMLERİNİDE PEŞİNDEN UYGULAMAYA SOKUYOR AKP GELECEK GÖREBİLİYONMU BU ÇALIŞMA SİSTEMLERİNDE ??????ÇOLUK ÇOCUĞUNUZA BİR GELECEK GETİRİRMİ BU UYGULANACAK YENİ KISA ÇALIŞMA VEYA TAŞERON UYGULAMALAR ???HERKEZ KONUŞUR AKP LİSE MEZUNU KÖLELİK YAPAR. . .

yanıt15
yanıt6
avgMobil-ANDROID:

mafya ulkesi olduk yeniden

28
5
yanıtYanıtla
ali:

ülkemize on senedir islam geldide biz mi görmedik

26
6
yanıtYanıtla
....:

on senede ülkede uyuşturucu içki kumar tavan yaptı kadın ticareti tavan yaptı kadın cinayetleri tcvzler tavan yaptı adam kesmeler çıktı on senede din gelmedi ülkeye ahlaksızlık geldi

23
9
yanıtYanıtla
Al Sana AKP:

AKP nin Türkiyesi artik Hergün cinnet geciren gecirene hergün katliam

21
11
yanıtYanıtla
gamze:

Yobazlar millete kafayi yedirt ti, istikrar tam gaz ulkeye bak afganistana donumus resmen

28
4
yanıtYanıtla
ASİLKÜRT:

PKK Nın üyüştürücü hesap laşmasidir iyice araştırılsın pervınbuldan Memet dengifıratla bağlantısi çikar

14
10
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title