Haberler

Eyüp Sultan'da Ramazan

İftarı, Eyyüb El Ensari Hazretleri'nin mukaddes mekanı Eyüp'te yapmak, teraviyi Eyüp Sultan Camii'nde kılmak isteyen binlerce kişi buluşacak ilçede. Eyüp Belediyesi Ramazan ayında özel iftar programları düzenleyerek konuklarını hem geçmişe doğru nostaljik bir yolculuğa çıkaracak hem de o güzel manevi havayı soluma şansı tanıyacak.

Eyüp Sultan Meydanı'nda, Tarihi Cülus Yolu'nda, Belediyenin önündeki eski Osmanlı evlerinde, Feshane'de ve tüm mahallelerde düzenlenen etkinlikler, her sene olduğu gibi bu yıl da yine binlerce kişinin buluşma noktası olacak. Ramazan'da sadece İstanbul'dan değil, yurdun dört bir yanından, tüm dünyadan misafirler konuk olacaklar Eyüp Sultan'a…

Eyüp Sultan Meydanı'ndan Kanal 7 Ramazan süresince her gün iftar programı yapacak. Uğur Aslan'ın sunacağı, Necmettin Nursaçan'ın sohbetiyle ekrana gelecek program Ramazan süresince her gün 18.00'de başlayıp 20: 50'ye kadar sürecek.

Kaynak: Antoloji.Com / Kültür Sanat

Eyüp Sultan Camii Eyüp Sultan Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title