Haberler

Eyüp Sosyal Hizmet Merkezi Alibeyköy'de Açıldı

Güncelleme:

Eyüp Mehter Takımı'nın konseriyle başlayan açılış törenine, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Önal İnaltekin, Eyüp Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, ilçe protokolü ve Eyüplüler katıldı.


Alibeyköy Merkez Mahallesi, Namık Kemal Caddesi Ihlamur Sokak'ta açılan 3 katlı binada, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Eyüp Belediyesi'nin işbirliği ile tespit edilen ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalar ve yeni projeler gerçekleştirilecek.

Merkezde, ihtiyaç sahibi çocuk, genç, kadın, erkek, engelli, yaşlı, şehit yakınları, gaziler ve ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetleri verilecek. Ayrıca buradan Belediyeye ait semt konakları, merkez vb kurumlara, psiko-sosyal destek, aile danışma ve rehberlik hizmetleri de sunulacak.


Eyüp Sosyal Hizmet Merkezi'nde ailelere yönelik eğitim programları da düzenlenecek, aile yapısı ve değerleri ile çocuk, engelli, kadın ve insan haklarının korunmasına yönelik çalışmalar yürütülecek.


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, açılışta yaptığı konuşmada, "Eyüp Sosyal Hizmet Merkezi"nin bölgede bu konuda yaşanan ihtiyacı büyük ölçüde karşılayacağını, burada Eyüplüler için güzel projelere imza atacaklarını söyledi. Aydın, İstanbul'da 5 ilçede bulunan merkezin daha önce sosyal konularla ilgili sorunlarını Bahçelievler'e giderek çözen Eyüplüler için çok önemli bir hizmet olduğunu vurguladı. Aydın, "Şehit yakınları, engelliler, ilçede kreş açmak isteyenler, sosyal yardımlardan veya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın kamuoyuna sunduğu hizmetlerden faydalanmak isteyenler aynen küçük bir sosyal bakanlık gibi hizmet verecek merkezimizde her türlü işlerini çözecekler. Dileğimiz bu tür merkezlerin tüm ilçelerde yaygınlaşması, Eyüp'ümüze sosyal hizmet merkezimiz hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Taşkın Balaban Remzi Aydın Eyüp Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
title