Haberler

Eyüp Belediyesi Yaz Spor Okullarına Kayıtlar Başladı

Eyüp Belediyesi Alibeyköy Spor Kompleksi Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.

Eyüp Belediyesi Alibeyköy Spor Kompleksi Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.

Eyüp Belediyesi, gençlere ve spora verdiği önemle ön plana çıkıyor. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, her fırsatta gençlere verdiği önemi ve değeri dile getiriyor. Gençlerin özellikle sporda başarılı olabilmeleri için belediyenin tüm imkanlarını seferber eden Başkan Aydın, sağlıklı nesiller için herkesi spor yapmaya davet ediyor.

Eyüp Belediyesi'nin sportif faaliyetlere ve sporculara desteğinin yanı sıra tüm vatandaşların faydalanabileceği tesisleri de mevcut. Bunlardan biri de Alibeyköy Spor Kompleksi. Eyüp Belediyesi'ne bağlı Alibeyköy Spor Kompleksi ve Kemerburgaz Kemerköy Spor Salonu'nda, gençlerin spor bilincini, spor ahlakını, spor kültürünü, sevgiyi, dostluğu, barışı, saygıyı ve kaynaşmayı sağlayabilmek amacıyla ücretsiz spor okulları düzenleniyor. Burada çocukların, gençlerin futbol, basketbol, voleybol, tenis ve Uzakdoğu sporları alanında kurslar veriliyor. Haftanın altı günü her branştan yaklaşık 5 seansla azami 30 gencimizle faaliyete geçmesi planlanan Eyüp Belediyesi Alibeyköy Spor Kompleksi Yaz Spor Okulları, 7-14 yaş arasındaki çocuklar için Eyüp ilçesindeki en gözde spor alanı olarak dikkat çekiyor.

30 Mart 2015 tarihinde faaliyete başlayacak olan Alibeyköy Spor Kompleksi Yaz Okulu'nda, tamamı akademi mezunu ve profesyonel eğitmenler eşliğinde gelecek nesillere daha bilinçli ve sağlıklı nesiller yetiştirebilmek için dersler ve aktiviteler düzenlenecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Remzi Aydın Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title