Haberler

Eyüp Belediyesi'nden "Kitap Bizden Okuması Sizden" Etkinliği

Eyüp Belediyesi tarafından düzenlenen “Kitap Bizden Okuması Sizden” etkinliğinde ünlü yazarlarla gerçekleştirilecek olan okumalardan sonra yapılacak olan kurayla okurlara yazarların kaleme aldığı otuz kitap hediye edilecek.

Eyüp Belediyesi tarafından düzenlenen "Kitap Bizden Okuması Sizden" etkinliğinde ünlü yazarlarla gerçekleştirilecek olan okumalardan sonra yapılacak olan kurayla okurlara yazarların kaleme aldığı otuz kitap hediye edilecek.

Eyüp Belediyesi Okuma seferberliği için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Daha önce farklı konseptlerle okuma programları gerçekleştiren Eyüp Belediyesi, Caferpaşa Kültür ve Sanat Merkezi'nde yaş sınırlaması olmaksızın Eyüplüler için birbirinden farklı etkinliklere imza atıyor. Bunlardan biri de "Kitap Bizden Okuması Sizden" etkinliği.

Mürekkep Kokan Eller Fikir Atölyesi'yle beraber "Kitap Bizden Okuması Sizden" projesi kapsamında Oku (İkra) diyen Eyüp Belediyesi, okuma seferberliğini onar kişilik gruplar halinde sürdürecek. Mehmet Nuri Yardım, Bahadır Yenişehirlioğlu ve Hikmet Anıl Öztekin'le gerçekleştirilecek olan okumalardan sonra yapılacak olan kurayla okurlara yazarların kaleme aldığı otuz kitap hediye edilecek. Kayıtları 4 Ağustos'ta bitecek olan program sonunda okuyuculara katlım sertifikası verilecek.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın okuma programıyla ilgili, "Okumak mensup olduğumuz dinin ilk tavsiyesidir. İslam birçok ayet ve hadisle okumanın ne kadar önemli olduğunu açıklamaktadır. Yerli ve yabancı birçok edebiyatçı da bunun faydaları üzerine yazılar yazmıştır. Okumak bir ülkenin gelişiminde etken rol oynayan fiili davranışların önde gelen faaliyetleri olduğu için bu konudaki çalışmalarımızı devam ettireceğiz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title