Haberler

Eyüp Belediyesi Göktürk Ek Hizmet Binası Törenle Açıldı

Eyüp Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Eyüp Belediyesi Göktürk Ek Hizmet Binası, vatandaşların yoğun katılımıyla yapılan açılış töreniyle hizmete sunuldu.

Eyüp Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Eyüp Belediyesi Göktürk Ek Hizmet Binası, vatandaşların yoğun katılımıyla yapılan açılış töreniyle hizmete sunuldu.

İstanbul'un yükselen değerleri arasında gösterilen Göktürk Mahallesine daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarına hız kazandıran Eyüp Belediyesi, Göktürk Mahallesine yaptığı Yeni Ek Hizmet Binasına hazırlıkları tamamladı. Eyüp Belediyesi Göktürk Ek Hizmet Binasının açılış törenine Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçede görev alan sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlara daha modern, daha pratik ve daha kaliteli hizmet amacıyla inşa edilen ek hizmet binasının açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Protokol konuşmaları sonrasında gerçekleşen kurdele kesim törenini Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, açılışı çocuklara yaptırdı.

Ek hizmet binasının yapıldığı alanın atıl vaziyette bulunduğu söyleyen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Göreve geldiğimiz zaman atıl halde bulunan, esasında ise Belediye Hizmet Binası olarak ayrılmış bu yeri değerlendirmek için çalışma yaptık. Belediye Hizmet Binası olarak Göktürk'ün yaşam tarzına ve yaşama kriterlerine uygun olarak dizayn ettik. Halkımıza daha iyi ve kaliteli bir hizmet verebilecek güzel bir binaya kavuşmuş olduk. Bu binanın açılması sadece hizmet binası olarak bizlere artı değer sağlamıyor. Bu binanın hizmete açılması bize bir katkı daha sağladı. Eski hizmet binasını boşalttık, orası da Mart sonu gibi son derece kaliteli bir sanat ve kültür merkezi olarak kullanıma sunulacak. Gençlere kaliteli bir hizmet verecek olan sanat merkezi hizmete girecek" dedi.

BAŞKAN AYDIN'DAN GÖKTÜRK HALKINA MÜJDELER

Göktürk'e yaptıkları çalışmaların devam edeceğini söyleyerek Göktürk'te yaşayan vatandaşlara müjdeler veren Başkan Aydın, "Eski hizmet binası son derece kaliteli bir sanat merkezi olarak hizmet verecek. Özgecan adına yapılan yürüyüş parkuru inşallah yakın zamanda hizmete girecek. Hava şartları nedeniyle özel bir madde kullanıldığı için gecikti. Ama bir ay gibi bir sürede Göktürk halkının yıllardır beklediği bir talebi inşallah hizmete sunacağız. Onun dışında gençlerimiz ve çocuklarımız için İstanbul Caddesi üzerine bir külliye, bilgi evi projemiz var. Son anda çıkan bir aksaklık nedeniyle gecikti ama, yaşam kentin oraya hayvan kliniğimizi inşa edeceğiz. 2B planlarımızı da bitirdik, inşallah çok kısa bir zaman içerisinde meclisimizden geçireceğiz. Son olarak şu anda Pazar yeri olarak kullanılan alana Göktürk Yaşam ve Festival Merkezi olacak diye bir projeden bahsetmiştik. İnşallah o projemizi de hayata geçireceğiz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Remzi Aydın İstanbul Göktürk Eyüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title