Haberler

Eyüp Belediyesi Gençleri Tarihle Buluşturdu

Eyüp Belediyesi yüzlerce öğrenciyi Bursa’da tarihle buluşturdu.

Eyüp Belediyesi yüzlerce öğrenciyi Bursa'da tarihle buluşturdu.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yüzlerce öğrenciyi tarihle buluşturan Eyüp Belediyesi, öğrencileri Bursa'nın tarihi ve turistlik yerlerini gezdirdi. Bursa'nın tarihi yerlerini gezen öğrenciler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Eyüp Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü yetkilisi Musa Ersal, "Eyüp Belediyesi çocukları ve gençlere önem veriyor. Çocuklarımızın örgün eğitimlerinin haricinde geri kalan vakitlerini yaz ve kış kamplarıyla değerlendirmeleri için programlar düzenliyoruz. Bugün 130 kız öğrencimizi 5 günlük kapm için Karacali'ye getirdik. 132 kız öğrencimiz gece çeşitli faaliyetler yaparken, gündüz oyunlar ve tarihi mekanları gezerek vakitlerini değerlendiriyor" dedi.

Bursa'nın tarihi mekanlarını gezen öğrenciler ise, "Bize bu imkanı sağlayan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'a çok teşekkür ederiz. Başkanımız sayesinde tarihimizi öğreniyoruz" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eyüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title