Haberler

Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener'den Kurban Bayramı Mesajı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener, Kurban Bayramı’nın insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener, Kurban Bayramı'nın insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Bartık ve Yener, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladıkları mesajda, bayramların birleştirici rolünün bugünlerde daha çok hissedildiğini belirtti.

Bayramların birlik ve beraberliğin, dayanışma ve kardeşliğin zirve yaptığı nadide günler olduğunu ifade eden Başkanlar, "Bayramın huzur ve barışa katkı sağlamasını ümit ediyoruz. Ülkemiz son zamanlarda zor günler geçiriyor, bugünlerin birlik ve beraberlikle aşılacağına inanıyoruz. Son aylarda çok sayıda polis ve askerimizi şehit verdik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Bayramlar bu zor günlerde daha da anlam kazanır. Ülke olarak bu zor zamanları da geride bırakacağımıza inanıyoruz" ifadelerine yer verdiler.

Bayramın Türkiye ve İslam coğrafyasına güzel günler getirmesini ümit eden Başkanlar, "İslam coğrafyasında yaşanan savaşlar nedeniyle binlerce insan hayatını kaybetti, bir o kadar insan da ya vatanını terk etti ya da kalıp aç sefil yaşamaya mecbur bırakıldı. Bu üzücü olayların son bulması umuduyla üyelerimizin ve milletimizin Kurban Bayramı'nı en samimi hissiyatımızla tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Ticaret Odası Kurban Bayramı Ali Yener Eyüp Yerel Haberler

title