Haberler

Eyüp Arın, Taraftar Desteği İstiyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, taraftarları bu sezon da arkalarında görmek istediklerini söyledi.

Çatalan ve Afyonkarahisar kamplarını tamamlayan turuncu-beyazlı ekip, Şanlıurfaspor karşılaşmasının hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri'nde sürdürüyor. Teknik direktör Eyüp Arın, lige iyi başlamak istediklerini belirterek, çalışmalarının bu doğrultuda devam ettiğini söyledi. Arın, "Şanlıurfaspor ligin renkli takımlarından bir tanesi. Kaliteli ve deneyimli oyuncuları mevcut. Geçen seneden de tanıdığımız güçlü bir rakip ancak biz de iyi bir takımız. Ligin ilk maçında iyi bir sonuç almak istiyoruz" dedi.

"TARAFTAR DESTEĞİ İSTİYORUZ"

Bu sezon taraftar desteğini arkalarında hissetmek istediklerini söyleyen Arın, "7 Temmuz günü takımımız ve taraftarımız arasında çok güzel birliktelik vardı. Oradaki görüntüyü sahaya da yansıtacağımıza inanıyorum. Bu bağlamda taraftarlarımızın da istekli olduğunu biliyorum. Büyük Adanaspor taraftarları yine bizleri destekleyecektir" diye konuştu.

KESKİN'İN DURUMU MAÇ GÜNÜ NETLİK KAZANACAK

Öte yandan, pazar günü Şanlıurfaspor'a konuk olacak Adanaspor'da çalışmalar devam ederken son yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Samican katılmadı. Afyonkarahisar kampında yapılan hazırlık maçında girdiği ikili mücadelede sakatlanan ardından MR'ı çekilen Samican Keskin antrenmanı saha kenarından takip etti. Tedavisi devam eden genç oyuncunun durumu maç günü netlik kazanacak.

AÇIL: "ZOR BİR KARŞILAMA BİZİ BEKLİYOR"

Turuncu-beyazlı takımın tecrübeli kaptanı Merthan Açıl, antrenman öncesi takım arkadaşlarıyla birlikte selfie çekti. Kaptan Merthan, kamp dönemini iyi geçirdiklerini ve morallerinin yüksek olduğunu belirtti. Lige galibiyetle başlamak istediklerini söyleyen Merthan, "Şanlıurfaspor maçı, moral ve motivasyon açısından çok önemli. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Biz de takım olarak bunun bilincindeyiz ve iyi hazırlanıyoruz. Şanlıurfa'dan güzel bir sonuçla dönüp lige moralli girmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

TARAFTARLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Turuncu-beyazlı taraftarlar, gerçekleştirilen antrenmana büyük ilgi gösterdi. Antrenman öncesi tesislere gelen taraftarlar futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirirken, kimi taraftar ise yanında getirdiği kaşkol ve takım formalarını futbolculara imzalattırdı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şanlıurfaspor Adanaspor Eyüp Arın Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title