Haberler

Eynal Kaplıcaları'nda Kış İndirimi

Simav Belediyesi, Eynal Kaplıcaları’ndaki konaklama ücretlerinde yüzde 35 oranında indirime gidildiğini duyurdu.

Simav Belediyesi, Eynal Kaplıcaları'ndaki konaklama ücretlerinde yüzde 35 oranında indirime gidildiğini duyurdu.

Belediye Başkanı Süleyman Özkan, "Belediye meclisimizin aldığı karar ile, 800 yatak kapasiteli Eynal Kaplıcalarının konaklama ücretlerinde, yüzde 35'lik indirim yapıldığını söyledi. Başkan Özkan "Doktor kontrolünde ve ılık durumdaki banyo uygulamalarıyla inflamatuvar romatizmal hastalıklardan kronik dönemlerde, bel ağrıları, yumuşak doku hastalıkları ile spor yaralanmalarında tamamlayıcı tedavi unsuru olarak kullanılan kaplıca suyumuzdan çok sayıda yerli ve yabancı vatandaşların yararlanmasını amaçlıyoruz" dedi.

Eynal Kaplıcalarının devamlı müşterilerinden Rıdvan Öztürk,(46) bir turizm şirketinin düzenlediği tur ile bu yıl Bursa'dan 90 kişilik bir gurupla geldiklerini ifade etti. Öztürk "Eynal kaplıcalarındaki şifalı sudan faydalanıyoruz. Kış aylarında yapılan indirimler de Eynal'ın cazibesini bir kat daha artırıyor. Kış aylarındaki doluluktan dolayı, erken rezervasyon yaptırıyoruz.Termal turizm cenneti Eynal Kaplıcalarında huzur buluyoruz, kaliteli hizmet alıyoruz " şeklinde konuştu.

Eynal Kaplıcaları İşletme Müdürü Cemil Baybuk, "1 Ekim 2016 - 26 Mayıs 2017 tarihleri arası konaklama ücretlerine yapılan indirim ile apartlar, 130 lira iken 95 lira, tek odalar 75 lira iken 50 lira oldu. Kış sezonunda yapılan indirim, iç turizmi canlandırırken doluluk oranını da yüzde 100'e ulaştırdı" dedi. (MEİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Simav Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title