Haberler

Eynal'da Dolluk Oranı Şimdiden Yüzde 100'lere Ulaştı

9 günlük Kurban Bayramı tatili kaplıcalara olan ilgiyi artırdı. Bu kapsamda Kütahya'nın Simav ilçesinde çok sayıda hastalığa iyi gelen Eynal Kaplıcalarında 9 günlük Kurban Bayramı için rezervasyonlar günler öncesinden yapıldı.

Eynal Kaplıcaları İşletme Müdürü Cemil Baybuk hazırlıklarını tamamladıklarını ve hem tatil hem de şifa bulmak için gelecek müşterilerini beklemeye başladıklarını bildirdi.

900 yataklı kaplıcada Kurban Bayramı için doluluk oranının daha şimdiden yüzde 100'e ulaştığını ifade eden Baybuk, gelen talepleri karşılayamamının üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti.

9 günlük bayram tatilinde müşterilerine eğlence, sağlık, tarih ve kültürü bir arada sunan özel kampanyalar düzenlemeyi amaçladıklarını ifade eden Baybuk, Simav Belediyesi olarak işletilen kaplıcada yapılan yeniliklerin yanı sıra müşteri memnuniyeti ön planda tutan anlayışla çalışan personelle birlikte bayrama hazır olduklarını söyledi.

Eynal Kaplıcalarının termal turizmde marka haline geldiğini savunan Baybuk, " Simav Eynal Kaplıcaları şifalı sularının yanı sıra müşterilerine sunduğu tatil ortamı ve doğal güzellikleriyle son yıllarda termal turizmde çok tercih edilen bir yer oldu. Kaplıcamıza gelen müşterilerimize en iyi bir şekilde hizmet edebilmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bayram tatilinin 9 gün olması kaplıcamıza olan ilgiyi bir kat daha artırdı" dedi.

Eynal Kaplıcalarına 9 günlük Kurban Bayramı tatili için Çorlu'dan gelen Seyfettin Meriç (62) tavsiye üzerine geldiği Eynal Kaplıcalırına hayran kaldığını söyledi.

Eynal Kaplıcalarının İzmit'li konuğu İsmail Oruç verilen hizmetlerden çok memnun kaldıklarını bildirdi.

Kurban Bayramı tatili için Simav Eynal Kaplıcalarını tercih etmekte ne kadar isabetli bir karar aldığını tesislere gelince anladığını ifade eden İzmir'li Mustafa Şahin, "İyi ki gelmişiz. Erken rezervasyon yaptırmasaymışız yer bulamayacakmışız" şeklinde konuştu.

Dini bayramları Simav Eynal Kaplıcalarında geçirmeyi gelenek haline getirdiğini ifade eden Ispartalı Ayşe Akyüz, "Kurban Bayramı için yerimi Ramazan Bayramında ayırtmıştım. Kaplıcayı çok seviyorum. Burada hem tatil hem de şifa buluyorum" dedi.

İlçede faaliyet gösteren esnaflarda umutlarının 9 günlük Kurban Bayramında olduğunu bildirdi.

Kaplıcada müşteriler 5 kişilik bir ailenin çok rahat bir şekilde konaklayabileceği apart tarzı motellerde konaklıyor. Motellerin günlük fiyatları da 60 ile 110 lira arasında değişiyor.

Kaplıca bünyesinde apart motellerin dışında ayrıca iki umumi hamam, restoran, piknik, gezinti ve spor alanları ile alışveriş merkezleri bulunuyor. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Kütahya Simav Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title