Haberler

    Eyfel Kulesi Meme Kanserine Dikkat Çekmek İçin Pembeye Büründü

    Kulenin üzerinde ayrıca meme kanseriyle mücadelenin artık sembolü haline gelen pembe kurdela görüntüsü yansıtıldı.

    Kulenin üzerinde ayrıca meme kanseriyle mücadelenin artık sembolü haline gelen pembe kurdela görüntüsü yansıtıldı. Fransa'da bu yıl 23'üncüsü düzenlenen etkinlikte, başkentin en yüksek binası olarak bilinen Montparnasse Kulesi de yine pembe ışık ve kurdeleyle ışıklandırıldı. Eyfel Kulesi ve Montparnasse Kulesi'nin törenle ışıklandırılmasıyle birlikte meme kanserine karşı ekim ayı boyunca düzenlenecek etkinliklere de başlamış oldu.

    HERKES DESTEK VERMELİ

    Eyfel Kulesi'nin pembe renkle ışıklandırılması için düzenlenen etkinliğe çok sayıda Fransız ve yabancı turist de katıldı. Paris'i ziyaret eden Amerikalı kadın turist Mary Malvinson, kendisinin de meme kanserine yakalandığını ve bu hastalığı yendiğini belirtti. Işıklandırmadan çok etkilendiğini ve heyecanlandığını belirten Amerikalı turist kadın, "Bugün benim için çok duygusal bir gün, meme kanseriyle mücadele için yapılacak araştırmalara herkesin elinden gelen desteği vermesi çağrısı yapıyorum" dedi.

    HER YIL 50 BİN KİŞİ

    Meme kanseriyle mücadele için bilinçlendirme kampanyası boyunca başkentte çeşitli seminerler, konferanslar, sergiler ve konserler düzenlenecek. Yine kampanya boyunca meme kanserini yenmek için yapılan bilimsel araştırmalara destek amacıyla kurulan fona verilen mali desteğin artması için çalışmalar sürdürülecek.

    Fransa'da her yıl 50 bin yeni meme kanseri vakası görülürken, 35 ve 65 yaş grubu kadınlar arasında meme kanseri birinci derece ölüm nedeni olarak gösteriliyor.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Eyfel Kulesi Fransa Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title