Haberler

Extreme Saılıng Serıes'in İstanbul Etabı Görkemli Bir Parti ile Tamamlandı

Dünyanın en iyi yelkencileri ile yelkenseverleri buluşturan, otoritelerce dünyanın en heyecanlı ve prestijli yelken yarışları olarak kabul edilen ve Yandex. Türkiye ile Palmarina Bodrum'un sponsorluğunda gerçekleştirilen Extreme Sailing Series (ESS) 2014 İstanbul Etabı, gece düzenlenen görkemli bir partiyle tamamlandı. Yandex.Türkiye ve Palmarina Bodrum'un 3. yaş günlerini de kutladıkları Sortie'de yapılan kapanış partisine, Yandex.Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Mehmet Ali Yalçındağ, Palmali Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mübariz Mansimov, ESS Yarışlar Direktörü Phil Lawrence ve ESS Etkinlik Direktörü Andy Tourell ile eski bakanlardan Mehmet Ağar ve eşi Emel Ağar, gazeteci-yazar Taha Akyol, Kenan Erçetingöz, sporcular, yerli ve yabancı gazeteciler ile iş, medya ve cemiyet dünyasından birçok tanınmış isim katıldı.

BÜYÜK HEYECANI GÖRDÜKTEN SONRA İYİ BİR İŞ YAPMIŞIZ DİYORUZ

Yandex.Türkiye ve Palmarina Bodrum'un ev sahipliğinde düzenlenen davette konuşan Yandex.Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Mehmet Ali Yalçındağ, 'Denizlerin Formulası' olarak adlandırılan yarışların açılışını geçtiğimiz perşembe günü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile birlikte gerçekleştirdiklerini ifade etti. Deniz sporlarını seven dostlarının bu günde kendilerini yalnız bırakmadığını belirten Yalçındağ, 'Yandex.Türkiye olarak biz ve Palmarina Bodrum olarak Mübariz Bey ile bu maceraya birlikte yelken açtık. Birlikte destek vermeye karar verdik. İyi ki de yapmışız. Günün sonunda, haftanın sonunda, hakikaten bütün olanları gördükten sonra, bu güzel İstanbul'umuzda yaşanan bu büyük heyecanı gördükten sonra, yarışmacıların İstanbul'a olan hayranlığını, beğenisini gördükten sonra, 'İyi bir iş yapmışız diyoruz şeklinde konuştu.

OLDUKÇA VERİMLİ GEÇTİ

ESS Yarışlar Direktörü Phil Lawrence ve ESS Etkinlik Direktörü Andy Tourel de, ESS 2014 İstanbul Etabı'nın hem sportif anlamda hem organizasyonel anlamda oldukça verimli geçtiğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından, dört gün boyunca kıran kırana mücadele eden 12 takımın sporcularına madalya ve ödülleri verildi. Dereceye giren takım sporcuları hep birlikte şampanya patlattı. Görkemli gece, kutlama ve partinin ardından sona erdi. Dünyanın önde gelen yelkenli yarışlarından biri olarak kabul edilen Extreme Sailing Series (ESS) 2014'ün 6. etabı 11-14 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da, Yandex.Türkiye ve Palmarina Bodrum'un sponsorluğunda gerçekleştirildi. ESS İstanbul Etabı'nda birinciliği Emirates Team New Zealand (Yeni Zelanda) Dean Barker, ikinciliği The Wawe, Muscat (Umman) Leigh McMillan alırken, Alingi (İsviçre) Morgan Larson ise üçüncü oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ali Yalçındağ İstanbul Türkiye Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title