Haberler

Expo'da Diyarbakır Rüzgarı Esti

Antalya EXPO Center'da altıncısı düzenlenen Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı'nda yerini alan Diyarbakır, fuara katılanların ilgi odağı oldu.

Diyarbakır Ticaret Borsası ile Ticaret Sanayi Odası işbirliğinde Karacadağ Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı'nda Diyarbakır da yerini aldı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta, Diyarbakır'da yöresel peynir üretimi yapan Şop Peynircilik, Diyarbakır'ın Lice, Sur ve Bağlar ilçelerinde ipek dokuma halı üretimi yapan İlme halıcılık, Diyarbakır Özel Dibek Kahvesi By Mırracı'nın yer aldığı stantta, ziyaretçilere burma kadayıf, örgü peynir ve dibek kahvesi ikram edilirken, kenti tanıtıcı broşür, dergi, CD'leri ve hediyelik eşyalar verildi. Hakkari'den Edirne'ye, Türkiye'nin dört bir yanından gelen yöresel, geleneksel ve kültürel değerlerin sergilendiği fuarda yerini alan Diyarbakır, katılımcıların ilgi odağı oldu.

Fuarla ilgili kısa bir açıklama yapan Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, Anadolu'yu Antalya'da buluşturan fuarın iyi bir organizasyon olduğunu vurguladı. Yeşil, yöresel ürünlerin kırsal kalkınma, yerinde istihdam ve şehirlerin tanıtımı için önemli olduğunu söyledi.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar ise, bu tür tanıtımların bir nebzede olsa doğu ile batının kaynaşmasını sağladığını ifade etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karacadağ Antalya Lice Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title