Haberler

Expo 2016 Antalya'dan Başkan Böcek'e Teşekkür

Dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olarak kabul edilen “Dünya Botanik Expo”su 2016 yılında “Expo 2016 Antalya” adıyla ve “Çiçek ve Çocuk” temasıyla ülkemizde düzenlenecek.

Dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olarak kabul edilen "Dünya Botanik Expo"su 2016 yılında "Expo 2016 Antalya" adıyla ve "Çiçek ve Çocuk" temasıyla ülkemizde düzenlenecek.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatıyla "Expo 2016 Parkı Ekolojik Oyun Vadisi" projesine start verildi. Bununla birlikte Antalya'nın Kemer girişi kısmında yer alan Akdeniz ve Atatürk Bulvarlarının kesiştiği alanda "Expo 2016 Antalya" temalı kavşak düzenlemesi yapıldı.

Konyaaltı Belediyesi'nin bu çalışmalarını dikkatle izlediklerini ifade eden Expo 2016 Genel Sekreteri Selami Gülay, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Başkan Böcek'e makamında teşekkür ziyaretinde bulundu. Expo 2016 Antalya için büyük bir gayretle hazırlıkları sürdürdüklerini belirten Selami Gülay, özellikle merkez ilçe belediyelerin katkılarının kendileri için büyük önem taşıdığını bildirdi. Bu anlamda Expo 2016 ile ilgili gerek proje çalışması olsun gerek ise kavşak düzenlemesi olsun Konyaaltı Belediyesi'nin kendilerine ciddi anlamda destek olduğunu dile getiren Gülay, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Muhittin Böcek Antalya'nın dünyaya tanıtımında büyük önem arz eden Expo 2016 Antalya'ya her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhittin Böcek Selami Gülay Konyaaltı Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title