Haberler

Experian 'Geleceğini Şimdi Yönet' Diyor

Güncelleme:

Experian'ın gönüllü ve konusunda uzman kadrosu tarafından şu ana kadar gerçekleştirilen eğitimlerde 13 ilde 2 bin 500 üniversite öğrencisine ulaşıldı.

2015 yılını kapsayan projenin üçüncü aşamasında finansal risk yönetiminin yanı sıra girişimci adayları için finansal fırsatlar konusunu da kapsayacak eğitimlerde Experian, ülke çapında 10 ilde 2 bin öğrenciye ve girişimci adayına ulaşmayı hedefliyor.

Experian Türkiye ve Ortadoğu'dan Sorumlu İnsan Kaynakları Yöneticisi Didem Köprücü proje hakkında detaylı bilgi vererek şunları söyledi; '2012 yılında Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Habitat Kalkınma Yönetişim Derneği ve 2013'te Kredi Kayıt Bürosu'nun da katılımıyla hayata geçirdiğimiz ve güçlendirdiğimiz Geleceğini Şimdi Yönet projesi kapsamındaki eğitimlerimize devam ediyor olmaktan dolayı gururluyuz. Experian olarak, sosyal sorumluluk projelerinin insan kaynakları yönetimi, sürdürülebilirlik, müşteri ilişkileri, innovasyon, yeni pazarlara açılma, çalışan güveni, değeri ve aidiyeti açısından büyük önem taşıdığının farkındayız. 2012 yılından beri finansal riskler konusunda sürdürdüğümüz eğitimlerimizde oldukça pozitif geri dönüşler almanın gururu ile 2015 yılında da 10 şehirde 2 bin öğrenci ve girişimci adayına ulaşmayı hedefliyoruz. Experian, gençleri finansal hayata hazırlamak ve finans sektöründeki aktörlerle ilişkilerini etkin yönetmelerini sağlayacak eğitimlerine devam edecek.'

İki aşamalı olarak gerçekleştirilen proje, girişimci ve KOBİ'lerin kendi finansal ihtiyaçlarının odağında bilgi ve farkındalıklarının artırılarak, bankalarla müzakere süreçlerini daha etkin bir şekilde yönetmelerini destekliyor. Bu yıl banka cari hesabının, POS, çek ve nakit yönetim ürünlerinin kullanımı, kredi türleri ve amaca uygun kullanımı, kredi riskinin maliyete etkisi, kredi sürecinde bilinmesi gerekenler ve risk ölçümlenmesi konularını da içerecek olan eğitim ve seminerlerde, KOBİ ve girişimcilere yönelik kredi ürünleri ve kredi dosyası hazırlanmasına ilişkin bilgilendirmeler de yapılacak. Banka ya da diğer kredi kurumlarından alınan borçlar, iş ortakları, tedarikçi ve diğer alıcı ve satıcılarla çek, senet vb. yöntemlerle gerçekleştirilen borç ilişkisinin yönetimi konularında daha bilinçli ve etkin bir yönetim için KOBİ ve girişimcilere de destek olunacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Birleşmiş Milletler Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title