Haberler

Evteks İstanbul Ev Tekstili Fuarı" 19 Mayıs'ta Açılacak

"EVTEKS İstanbul Ev tekstili Fuarı", CNR EXPO ev sahipliğinde 19-23 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek.

"EVTEKS İstanbul Ev tekstili Fuarı", CNR EXPO ev sahipliğinde 19-23 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek.

CNR'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, CNR EXPO Yeşilköy'de ev tekstiline dair her türlü ürünlerin sergileneceği "EVTEKS İstanbul Ev tekstili Fuarı", 21. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

20 yıl önce ilk açıldığında 600 metrekarede düzenlenen fuar, bugün 265 kat büyüyerek 160 bin metrekareye ulaştı. CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık AŞ tarafından 19-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında organize edilecek Fuar, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) işbirliğinde düzenlenecek. Ekonomi Bakanlığı ve KOSGEB'in de desteğiyle gerçekleştirilecek fuarda, teknik ve ev tekstilinde çığır açacak ürünler sergilenecek.

Dünya ve Türkiye'den ev tekstili döşemelik kumaş ve tül-perde alanında söz sahibi büyük üreticilerin katılımıyla gerçekleştirilecek fuarda anti alerjik uyku ürünleri ilk kez sergilenecek.

Geçen yılki EVTEKS Fuarı'nda olduğu gibi bu yıl da Yunanistan, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Almanya, Polonya, Rusya, Fas, İngiltere ve İran'dan çok sayıda profesyonel ziyaretçi bekleniyor.

Ev tekstilinde 2016-2017 yıllarının trendlerini belirleyecek EVTEKS Fuarı'nın sektöre 1,5 ile 2 milyar dolar arası ihracat hacmi oluşturması bekleniyor. Yerli ve yabancı 2 binin üzerinde markanın katılımıyla gerçekleştirilecek Fuarda, 125 bin ziyaretçi hedefleniyor.

Fuarda İspanya, Belçika ve Fas'ın, ülkelerinde sektörün öncü firmalarından seçerek oluşturduğu milli düzeydeki pavyonlar da yer alacak. Fuara İspanya 29, Belçika 15, Fas ise 6 firma ile katılacak.

Tülden perde sistemlerine, banyo ürünlerinden uyku ve yatak odası tekstiline, döşemelikten mutfak ve yemek odası tekstiline kadar çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan fuarda, dizaynist bölümünde Hollanda, Fransa, Portekiz ve İngiltere'nin dünyaca ünlü desen stüdyoları yer alacak.

Evteks Trend Alanı'nda gelecek yılların ev tekstil trendleri sergilenecek. Yurt içi ve yurt dışından ünlü tasarımcılar EVTEKS'e katılarak, seminerler verecek.

Kaynak: AA / Ekonomi

19 Mayıs İstanbul Türkiye Fas Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title