Haberler

EVTEKS Fuarına Denizli Damgası

Güncelleme:

Denizli protokol üyeleri, 20'nci kez düzenlenen "İstanbul Ev Tekstili Fuarı"nda stant açan Denizlili firmaları yalnız bırakmadı.

Denizli protokol üyeleri, 20'nci kez düzenlenen "İstanbul Ev Tekstili (EVTEKS) Fuarı"nda stant açan Denizlili firmaları yalnız bırakmadı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel ile Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ile Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert hazır bulundu.

Törende konuşan Ekonomi Bakanı Zeybekci, Türkiye'nin son on yılda gerçekleştirdiği büyüme hızına dikkat çekti. Türkiye ihracatının son yıllarda çok önemli bir ivme yakaladığını da anlatan Zeybekci, özellikle ev tekstili sektöründe Türkiye'nin artık takip edilen bir ülke olduğunu söyledi.

Denizli Ticaret Odası adına Evteks Fuarı'na katılan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, fuar ile ilgili yaptığı değerlendirmede, Denizli'nin 85 stand ile EVTEKS Fuarı'nda yer aldığını söyledi. Sarıkaya, "Denizli stantlarımızı tek tek gezdiğimizde, firmalarımızın evtekstili konusunda büyük gelişme sağladığına şahit olduk. Fuardaki koleksiyonları incelediğimizde, her geçen gün katma değerli ürünlerin raflarda yerini aldığını, Denizli'nin hem markalaşma yolunda ilerlediğini hem de kalite bakımından daha iyi ürünler ürettiğini gözlemledik. Fuarın ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyoruz" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sarıkaya İstanbul Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title