Haberler

Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı Antalya'da Açıldı

Güncelleme:

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Detay Fuarcılık işbirliği düzenlenen 9. Biz Evleniyoruz Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı açıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Detay Fuarcılık işbirliği düzenlenen 9. Biz Evleniyoruz Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı açıldı.

Cam Piramit Sabancı Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenen fuara, gelinlik, ev tekstili, takı ve mücevher, düğün organizasyon, davetiye ve nikah şekeri şirketleri ile otel ve restoranların da aralarında bulunduğu yaklaşık 80 firma katıldı.

Fuarın açılışında Zeytinköy bölgesinde yaşayan ve maddi sorunlar nedeniyle daha önce evlenemeyen 10 çiftin nikahı kıyıldı. Çiftlerin nikah şahitliğini Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Adem Akyürek yaptı. Çiftler, nikah töreninin ardından pasta kesti.

Fuar Koordinatörü Özlem Güneşdoğdu, gazetecilere yaptığı açıklamada, evlenecek çiftlerin bütün ihtiyaçlarının fuarda yer aldığını belirtti. Fuarı bu yıl 30 bin kişinin ziyaret etmesini beklediklerini anlatan Güneşdoğdu, fuarda en fazla gelinliklerin ilgi gördüğünü söyledi. Güneşdoğdu, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ziyaretçilere çeşitli sürprizlerinin olduğunu kaydetti.

Fuar, 16 Şubat'ta sona erecek. - Antalya

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title