Haberler

Zuhal Topal Kanadından İzdivacın Yasaklanmasına İlk Yorum: Yapacak Bir Şey Yok

Güncelleme:

Deneyimli sunucu Zuhal Topal'ın ekibinden evlilik programlarının yasaklanmasıyla ilgili yapılan açıklamada "Eğer KHK ile evlilik programları yasaklandıysa yapacak bir şey yok." ifadeleri kullanıldı.

Evlilik programı Zuhal Topal'le'yi sunan Zuhal Topal, yeni yayınlanan Kanun Hükmünde Kararnamelere yönelik sessizliğini şimdilik koruyor. Yarın Kıbrıs'tan İstanbul'a dönecek Zuhal Topal, yapımcı ve kanal yöneticileri ile görüştükten sonra evlilik programına devam edip etmeyeceğine yönelik bir karar alacak.

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Evlilik programlarının dün yayınlanan KHK ile yasaklandığı iddiaları gündemin zirvesindeki yerini koruyor. İddiaları haber siteleri ve sosyal medya üzerinden takip eden vatandaşların bir kısmı evlilik programlarının kaldırılmasının çok iyi olacağını düşünürken, birçok kişi de yasaklara tepkisini yazdıkları mesajlarla gösterdi.

ZUHAL TOPAL'IN EKİBİNDEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili olarak Zuhal Topal'ın ekibinden bir açıklama yapıldı. Açıklama da şu ifadeler kullanıldı: "Şu an Zuhal Topal Kıbrıs'ta bulunmaktadır. Pazartesi (yarın) öğle saatlerinde İstanbul'da olacak ve bir fikir alışverişinin ardından gerekli açıklamalar yapılacaktır. Zuhal Topal, Star TV'de hafta içi her gün ekrana gelen Zuhal Topal'le programının sadece sunucusudur. Bir karar alınacaksa bu yapımcı ve kanal yöneticilerinin inisiyatifindedir. Eğer KHK ile evlilik programları yasaklandıysa zaten bu konuda yapılacak bir şey kalmıyor." (Kaynak: Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zuhal Topal İstanbul Kıbrıs TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title