Haberler

Evlilik Öncesi Yaşadıkları Sıkıntıları Skeçle Sahnelediler

Güncelleme:

Kuşadası'ndaki bir nikah töreninde gelin ve damat oynadıkları skeçle, ailelerin istekleri nedeniyle evlilik öncesinde yaşadığı sıkıntılara yönelik mesajlar verdi.

Kuşadası'ndaki bir nikah töreninde gelin ve damat, ailelerin istekleri nedeniyle evlilik öncesi gençlerin yaşadıkları sıkıntıları skeçle gözler önüne serdi.

Kuşadası Devlet Hastanesi personeli Ayşegül Küçük ile ilkokul öğretmeni Nejat Orcan, Kuşadası Kütüphane Salonu'nda düzenlenen törenle evlendi.

Çift, hayatlarını birleştirecek imzayı atmadan önce davetlilere sürpriz yaparak, gelin Küçük'ün yazdığı ve ailelerin istekleri sonucunda evlilik öncesi yaşanan sıkıntılar ile sokak hayvanlarına duyarlılık konularını ele alan skeci sahneledi.

Gelin Küçük, nikah sonrası yaptığı açıklamada, alışılagelmiş nikah merasimi yerine farklılık oluşturarak katılımcılara mesajlar vermek istediklerini dile getirerek, "Düğün, çalgı, çengi gibi herkesin yaptığı bir nikah töreni yapmaktansa sosyal içerikli, topluma bir mesaj veren bir nikah törenini tercih ettik. Tiyatro oyununu kendim yazdım. Haftalar öncesinden başlayarak bugüne hazırlandık" dedi.

Damat Orcan ise sahneledikleri oyunla özellikle gençlerin evlilik öncesi yaşadıkları sıkıntıları aktarmak istedikleri belirtti. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Kuşadası Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title