Haberler

Evlilik Öncesi Rotanızı Bu Şenlikte Çizin

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen 'Evlilik Show 2014' kapılarını ziyaretçilere açtı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, söyleşi, müzik dinletileri, defile ve dans şovlarıyla 4 gün boyunca şenlik havasında sürecek organizasyona evlilik hazırlığında olan bütün gençleri davet etti.

Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi fuar alanında Mustafa Sadıkoğlu Prodüksiyon tarafından düzenlenen 'Evlilik Show Bursa 2014 Şenliği', Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin katıldığı törenle açıldı. Evliliğe adım atanlar ve evlilik hazırlıkları için yeni bir başlangıç noktası ve yönlendirici bir alışveriş platformu olma özelliklerini taşıyan şenlik kapsamında evlilikle ilgili tüm sektörler tek çatı altında toplanmış oldu. Program kapsamında gelinlik moda evleri, damatlık erkek giyim, abiye butikler, kuyumcu ve mücevherat, düğün ve davet organizatörleri, oteller ve balayı seçenekleri, ses, ışık ve prodüksiyon firmaları, müzik grupları, after party ve dans grupları, seyahat acenteleri, güzellik ve estetik merkezleri, kuaförler, bay ve bayan kişisel bakım ürünleri, düğün ve davet mekanları, nikah şekeri firmaları, çeyiz firmaları, fotoğraf stüdyoları, video ve havai fişek gösteri firmaları, pastaneler, catering firmaları, kına gecesi ve yöresel kıyafetler, ayakkabı, iç giyim, bebe giyim, mobilya firmaları, perde ve mefruşatçılar, aydınlatma ve avizeciler, beyaz eşya ve küçük ev aletleri firmaları, mutfak üniteleri, zücaciye firmaları, ev tekstili ve dekorasyon, konuk ve emlak, araba kiralama firmaları, bankalar, sigorta ve emeklilik ile aksesuar firmaları, ürünlerini ve hizmetlerini Bursalıların beğenisine sunmaya başladı.

Bu tür organizasyonların artık Bursa'ya çok daha fazla geleceğinin altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, hemen hemen her organizasyonda ev sahipliğini Bursa'nın yapmasının istendiğini hatırlattı. 2 Mart Pazar günü sona erecek organizasyonun şenlik havasında geçeceğini dile getiren Başkan Altepe, "Manken Tuğba Özay bizlerle olacak. Yine İlhan Şeşen ve Kürşat Başar konseri, Ece Gürsel ve Şenol İpek'in katılacağı gelinlik ve damatlık defilesi ile müzik dinletileri, gelin saçı, make up ve dans şovlarla şenliği andıracak etkinliğe bütün Bursalıları bekliyoruz" diye konuştu.

Şenliğin açılış kurdelesini kesen Başkan Altepe, daha sonra tek tek stantları gezip, firma yetkilileriyle sohbet etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Altepe Merinos Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title