Haberler

Evlilik Okulu Çiftleri Çok Şanslı

İzmit Belediyesi, Evlilik okuluna gidenler kazanmaya devam ediyor.

İzmit Belediyesi, Evlilik okuluna gidenler kazanmaya devam ediyor.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından "Daha Mutlu Olasınız Diye" sloganıyla hayata geçirilen evlilik okulu, çiftlere eğitim verirken aynı zamanda da çeşitli hediyeler kazandırıyor. Evlilik okulunda eğitim alan çiftlerin katıldığı yemekte, yapılan çekilişle çiftlere çeşitli hediyeler verildi. Çiftler arasında yapılan çekilişte çeyrek altın kazanan Sema - Serdar Lüser çifti de altınlarını Başkan Doğan'ın elinden aldılar.

Evlilik okuluna katılın çiftlere teşekkür eden Başkan Doğan, "İzmit Belediyesi olarak ücretsiz olarak açtığımız okulumuzda evlilik öncesi aile içi ilişkilerde, empati, kriz yönetimi, sorun çözümü gibi konularda çiftlerimize yol gösteriyoruz. Amacımız, Türk toplumunun aile yapısını daha güçlü kılmak, temellerinin daha sağlam olmasını sağlamak. çiftlerimizin, daha mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olmasını sağlamak, boşanmaları elimizden geldiğince azaltmaktır. Şubat 2015 tarihinde kurduğumuz okulumuzda 415 çiftimize eğitim verdik. Hayatınızda, evliliğinizde sorunlar her zaman olacaktır. O sorunları en doğru, en hızlı ve en zararsız nasıl çözeriz biz bu konuda ciflerimize destek olmaya çalışıyoruz. Okulumuzda geleceğin nesilleri mutlu ve huzurlu ailelerde yetişsin istiyoruz" dedi.

Çeyrek altınlarını Başkan Doğan'ın elinden alan Sema - Serdar Lüser çifti de Evlilik Okulu sayesinde evlilik kavramının ne olduğunu, aldıkları eğitimlerle oluşabilecek sorunların önüne nasıl geçebileceklerini öğrendiklerini söylediler. Böyle bir imkanı kendilerine sunan Başkan Doğan'a teşekkür eden çift, İzmit'te yaşadıkları ve böyle bir belediye başkanına sahip oldukları için çok şanslı olduklarını da ifade ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title