Haberler

Evlilik Hazırlıkları Festivali

Evlilik Hazırlıkları Festivali

Altınpark ANFA Expo Center'da evlilik hazırlığında bulunan çiftler için, evliliğe dair her şeyin olduğu 'Evlilik Hazırlıkları Festivali' düzenlendi

Ünlü manken Tuğba Özay, Ankaralıları şarkılarıyla çoşturdu

ANKARA - Altınpark ANFA Expo Center'da evlilik hazırlığında bulunan çiftler için, evliliğe dair her şeyin olduğu 'Evlilik Hazırlıkları Festivali' düzenlendi.

Festivalde ünlü manken Tuğba Özay bir konser vererek şarkılarıyla Ankaralıları çoşturdu. Etkienlik, gelin saç defilesi, Mazyor Topal Kadın Esintisi defilesi renkli gösterilerine de sahne oldu.

Anatolia organizasyonun Genel Müdürü ve Evlilik Hazırlıkları Festivali'nin de genel koordinatörü olan Özgür Çelik festivalde evlilik hazırlığı içerisinde olan çiftlerin festivalde her şeyi bulabileceklerini söyledi. Çelik, " Festivalimiz 4 gün boyunca bütün Ankaralılara açık olacak. Evlilik hazırlığı içerisinde bulunan çiftlerin ihtiyaç duyabilecekleri her şey var. Gelinlik, damatlık, güzellik merkezleri, evlilik hazırlığı içerisinde bulunan çift bütün hizmetleri bulabilecek ve bütün markalarda yüzde 15 ile yüzde 20 indirimler var" diye konuştu.

Festivalde Altındağ Belediyesinin imkanlarından, ayrıcalıklarından bahseden, Altın Nikah Salonu sorumlusu Müge Pehlivan, " Belediyemizin evet diyecek olan çiftlerimize ayrıcalıklarını tanıtmak için buradayız. Nikah salonlarımız, kına konaklarımız ve düğün salonlarımızı vatandaşlarımıza tanıtmaya geldik. 500 kişilik bir nikah salonu ve çiftimize törenli, ayrıcalıklı bir nikah kıyıyoruz. 3 tane kına konağımız var. Gelinin ata binmesi gibi şeylerimizde var. Bayanlara yönelik bir organizasyon, eskiyi yansıtmak adına özel organizasyonlarımız var" ifadelerini kullandı.

Gelin makyajı hakkında bilgi veren televizyon makyajı ve kendi butik stüdyosunda makyöz olan Özge Kördemirci, " 2006'dan beri görev yapmaktayım. Gelin makyajlarında her zaman sadelikten yanayız. 2016'da makyaj yokmuş gibi olan makyaj modası 2017 yılında yerini pastel ve ışıltılı tonlara bıraktı. 2017"de yokmuş gibi olan makyaja koyu dudaklara uygulanabiliyor. Gelinlerimiz her zaman sade olsunlar. Herkesin yüzüne uygun olan makyaj onlarda aynı şekilde durmayacaktır. Makyaj artistinin sihirli ellerine kendilerini bıraksınlar" şeklinde konuştu.

Festival 12 Marta kadar renkli ve farklı gösterilerle devam edecek. (ZEY-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Tuğba Özay Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title