Haberler

Evlerinin Yanışını İzleyen Kardeşler Konuştu

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde çıkan yangında evlerinin yanışını ağlayarak izleyen 3 kardeşe yardım eli uzanmaya başladı.

Evleri yanarken kardeşinin gözlerini kapatmaya çalışan Yusuf Geleri, tüm Türkiye'yi duygulandırdı. Kardeşini çok sevdiğini ifade eden Yusuf, "Ateşi görmemesi için gözlerini kapattım. Evimizin yanışını görmesini istemedim. Okula gitmek istedim; defterim, kitaplarım, çantam ve önlüğüm hep yangında yandı. Şimdi evimiz de yok. Evimizi geri istiyorum. Kardeşlerimle birlikte sıcak bir yuva istiyorum" dedi.

Bir binada kapıcı olarak çalışan baba Ramazan Geleri, kış mevsiminde evsiz kaldıklarını belirterek, "Çok kötü bir durumdayız. İnsanlar bize yardımcı olmaya çalışıyor, herkese teşekkürler" diye konuştu.

Doğubayazıt Belediyesi eş başkanları Murat Rohat Özbay ve Delal Tekdemir de, sabah saatlerinde evleri yanan aileyi ziyaret edip inceleme yaptı. Aileye destek olma sözü veren eş başkanlar, "Üzücü bir durum yaşandı. Ramazan Geleri kardeşinin evine sığınmış durumda. Biz de aileye elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız."

Ailenin reisi Ramazan Geleri adına Ziraat Bankası'nda TR480001000351643034605001 nolu bir hesap açıldı. Yardımlar direk ailenin hesabına gidecek. Ayrıca, Türkiye'nin her tarafından gerek telefonla gerek mail yoluyla aileye yardım etmek isteyen çok sayıda kişi olduğu belirtildi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Doğubeyazıt Türkiye Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title