Haberler

Evlerinde Cephanelik Çıkan Şüpheliler, "Haberimiz Yok" Dedi

Güncelleme:

Adana'da uyuşturucu satışı yüzünden çıkan çatışmada, gizlendikleri evden özel hareket timini görünce teslim olan şüpheliler, evden çıkan silahlarla ilgili "Haberimiz yok" dediler.

Adana'da uyuşturucu satışı yüzünden çıkan çatışmada 20 yaşındaki Enver Şendur'u tabancayla yaralayan ve gizlendikleri evde özel hareket timini görünce teslim olan 6 kişi tutuklandı, 1 kişi de serbest bırakıldı. Şüpheliler evden çıkan uzun namlulu silahlar ile el bombalarının kime ait olduğunu bilmediklerini iddia etti.

POLİS ZANLILARIN EVİNE OPERASYON DÜZENLEDİ

Merkez Seyhan İlçesi'nin Ova Mahallesi'nde 16 Mayıs'ta uyuşturucu satışı yüzünden husumet bulunan iki grup arasında çıkan çatışmada Enver Şendur vücuduna isabet eden 5 kurşunla ağır yaralandı. Şendur götürüldüğü Adana Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınırken olayla ilgili çalışma başlatan polis, saldırıyı gerçekleştirilen Süleyman Toprak (33) ile kardeşi İdris Toprak'ın (31) evine baskın yaptı. Çelik yelekli ve uzun namlulu silahlı polisler, evi kuşattı. Sivil polislerin bir kısmı da damlara çıkarak elleri tetikte zanlılara 'teslim ol' çağrısı yaptı. Evde bulunduğu belirlenen şüphelilere teslim olmaları için çağrı yapan polisler uzun süre ikna edemeyince özel hareket timi istendi.

ZIRHLIYI GÖRÜNCE TESLİM OLDULAR

Özel timin zırhlı araçları ile bölgeye geldiğini gören şüpheliler, operasyon korkusuyla teslim olacaklarını söyleyip evden çıktı. Evde yapılan aramada ise 2 kalaşnikof, 1 otomatik tabanca, 1 pompalı av tüfeği, 2 tabanca ile 2 el bombası bulundu. Çetenin diğer üyelerine yönelik düzenlenen operasyonda ise Ümit Aktürk (22), Hasan Doğan (23), İslam Orhan (22), Süleyman Yıldırım (30) ile Ayhan Tunç (32) da gözaltına alındı.

"SİLAHLARI KİM GETİRDİ BİLMİYORUZ"

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularında silahlardan haberi olmadığını söyleyen zanlılar, "Bizim hasımlarımız var, bizi suçlamak için onlar getirip bırakmış olabilir. Silahları kim getirdi bilmiyoruz." diye ifade verdi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Hasan Doğan, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken diğer 6 şüpheli tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Doğan Seyhan Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title