Haberler

Evlenip Yeni Kimlik Aldı, Teslim Ettiği Eski Kimliği Fuhuş Yapan Kadında Çıktı

Antalya'da evlendikten sonra soyadı değişikliği nedeniyle kimliğini değiştiren kadının Nüfus Müdürlüğü'ne teslim etitiği eski nüfus cüzdanı, fuhuş yapan bir kadının üzerinden çıktı.

Antalya'da evlendikten sonra soyadı değişikliği nedeniyle kimliğini değiştiren kadının Nüfus Müdürlüğü'ne teslim etitiği eski nüfus cüzdanı, fuhuş yapan bir kadının üzerinden çıktı. Muratpaşa İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde yaşanan olayın ardından savcılık soruşturma başlattı.

İstanbul'da eczanede kalfa olarak çalışan 26 yaşındaki G.A. ile 36 yaşındaki Taner G. geçen 23 Kasım'da evlendi. Düğünün ardından yeni evli çift Antalya'ya taşındı. Genç kadın, soyadı değişikliği nedeniyle kimliğini değiştirmek üzere 1 Aralık 2014 tarihinde Muratpaşa İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne başvurdu. Eski nüfus cüzdanını teslim eden G.A., yeni nüfus cüzdanını eşinin soyadıyla G.G. olarak aldı.

1 Ocak 2015 günü çiftin Şirinyalı Mahallesi'ndeki evlerinin kapısını çalan polis, G.G.'nin eski kimliğinin fuhuş yapan bir kadın tarafından kullanıldığını söyleyince çift şoke oldu. Polis merkezine giden çift, eski kimliği kullanan A.B. ile nüfus müdürlüğünde görev yapan memurlar S.A. ve Z.C.'den şikayetçi oldu. A.B. hakkında 'Başkasına ait kimlik bilgilerinin kullanılması', S.A. ve Z.C. hakkında ise 'Görevi kötüye kullanma' suçlamalarıyla savcılık tarafından soruşturma açıldı.

'PARKTA BULDUM' DEDİ

Olayın, A.B. ile 250 lira karşılığında ilişkiye girmek için anlaşan B.S. adlı kişinin şikayetiyle ortaya çıktığı anlaşıldı. Polise başvuran B.S. bir saatlik birliktelik karşılığında anlaştığı A.B.'nin, 250 lirayı aldıktan sonra kendisiyle görüşmeyip dolandırdığını iddia etti. Şikayet üzerine eve giden polise kadın, üzerinde kendi fotoğrafını yapıştırdığı G.A.'ya ait kimliği verdi. A.B. polis merkezindeki ifadesinde ise kimliği parkta bulduğunu, üzerine kendi fotoğrafını yapıştırıp kullandığını söyledi.

MEMURLARDAN DA ŞİKAYETÇİ OLDU

Yeni kimliğini alırken iade ettiği eski nüfus cüzdanının fuhuş yapan kadında çıkmasını karşısında büyük şaşkınlık yaşadıklarını belirten G.G., şunları anlattı:

"Polis kapımıza geldiğinde olaya inanmak istemedik. 'Kimliğinizi kaybettiniz mi?' diye sordular. Kimliğimi gösterdim. Bir dolandırıcılık olayıyla ilgili ifade vermem gerektiğini söylediler. Karakolda bir poşet içinde eski kimliğimi gösterdiler. Her şeyi orada öğrendik. Bir hayat kadını kimliğimi kullanırken yakalanmış. Benim resmimi çıkarıp kendi resmini yapıştırmış. Sahte olduğu anlaşılınca bana ulaşmışlar. Kimliğimi kullanan hayat kadını ve kimliğimi teslim ettiğim memurlardan şikayetçi oldum."

'İMHA ETMEYİP SATMIŞLAR'

Taner G. ise yaşadıkları olayın film senaryolarına bile taş çıkartacağını söyledi.

Eşinin eski kimliğinin para karşılığında hayat kadınına satıldığını ileri süren Taner G. şunları söyledi:

"Eski kimliği teslim ettik. Daha sonra gittiğimizde bize imha edildiğine dair bir belge verdiler. Eski kimliklerin doğrama makinesinde imha edilmesi gerekiyor. Demek ki imha edilmemiş. Bu işin içinde çete mi var bilmiyorum ama biz para karşılığında verildiğini düşünüyoruz." - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa İstanbul Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title