Haberler

Evlendiği Genç Kıza Fuhuş Yaptıran Zanlı Tutuklandı

Adana'da karısından ayrıldıktan sonra dini nikahla evlendiği 17 yaşındaki eşine fuhuş yaptırdığı iddiasıyla gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Osman T. (41) eşinden ayrıldıktan sonra bir lokantada çarpışma bahanesiyle tanıştığı 17 yaşındaki S.S.Ç.'ye arkadaşlık teklif etti. Osman T., birlikte olduğu S.S.Ç'yi ailesinden istedi. Geçen yılın eylül ayında düğün yaparak dini nikahla evlenen çift, Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi'nde bir eve yerleşti. Eşine "Para kazanmamız lazım. Ev ve araba almamız lazım" diyen Osman T., kimliğine el koyduğu eşini çevresindekilere 50 TL'ye pazarlayarak fuhuş yaptırdı. Daha sonra internetten bir site açan Osman T., fuhuş için buradan müşteriler buldu. Fuhuş mağduru S.S.Ç., fırsatını bulup evden kaçarak polise sığındı. Şikayet üzerine Osman T. polis tarafından gözaltına alındı. Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirilen Osman T., adliyeye sevk edildi.

Savcılıkta ifadesi alındıktan sonra nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title