Haberler

    Evinizin Yeni Eğlence Merkezi

    Boyutları küçük, yetenekleri büyük olan yeni Acer Revo One RL85, tüm ailenin eğlence merkezi olmak için tasarlanmış şık bir kişisel bilgisayar. Multimedya paylaşımı, içerik akışı, çok büyük depolama ve toplama alanı Revo One'ın kilit özelliklerinden. Tek bir cihaz artık daha fazla alan kaplayan ve kullanıcılar için daha fazla iş çıkaran farklı teknolojik çözümlerin hepsinin yerini alabilir!

    Evin Yeni Eğlence Merkezi

    Revo One Intel Core i3 veya i5 işlemcileri kullanan bir ev eğlence merkezi olarak tasarlanmıştır. Full HD'nin (1080p) dört katı çözünürlük sağlayan iki ekran (HDMI ve Mini DisplayPort) ve Ultra HD (3840x2160) 4K2K video çıkışı desteklemesinin yanı sıra, 7.1 kanallı ses çıkışı zengin ve gerçekçi bir sinema benzeri deneyim garantiler. Revo One televizyon programları, filmler ve fotoğraflarınızdan slayt gösterileri izlemek için idealdir. Her biri 2 TB'a kadar üç HDD depolama yuvasına sahiptir. Eğer bu kadar alan da yeterli değilse, Revo One 6TB'a kadar kolayca genişletilebilen iki SATA bağlantı noktası barındırır ve RAID 0/1/5 desteklemektedir. AC Protokolü sayesinde, Wi-Fi bağlantısı geleneksel BGN kullanan bilgisayarlara göre beş kata kadar daha hızlı olan kablosuz bağlantı sağlar.

    Modern ve Şık Tasarım

    Yalnızca büyük yeteneklere sahip olmakla kalmayan Revo One, aynı zamanda tasarımıyla da dikkat çekici. Yatak odasından oturma odasına, hatta çocukların oyun odasına kadar her ortama uygun olması için tasarlanmış olan bu cihaz, minimalist olmasının yanı sıra çok şık bir tasarıma sahiptir. Estetik eğimli kenarları ve yuvarlak köşelerinin yanında parlak ve gösterişli görünümüyle beyaz veya siyah renklerde temin edilebilir. Minimalist bir görünüşe sahip olmasına rağmen, Revo One kaliteli bir bilgisayardan beklenen tüm temel özellikleri ve hatta daha fazlasını barındırır. Üst yüzeyinde, Revo One kolay erişim için bir SD kart yuvasına ve LAN ile sabit disk durumunu tek bakışta belirten ışıklar bulunan dört LED akıllı göstergeye sahiptir. Arkasında ise iki USB 2.0, iki USB 3.0, HDMI ve mini DisplayPort dahil olmak üzere tüm diğer bağlantı noktalarının yanı sıra, kullanıcıların bir kalem kullanarak açabilecekleri bir güvenlik mandalı mevcuttur. Altındaysa, kullanıcılar sabit diskleri sistem çalışırken değiştirebilecekleri ihtiyaç duydukları her şeyi bulabilirler.

    Acer BYOC™ Uygulamaları

    Revo One kullanıcılara nerede olurlarsa olsunlar, dosyalarına tüm cihazlarından tam erişim sağlayan Acer Build Your Own Cloud (BYOC™) özelliğini destekler. Acer artık kullanıcıların Acer markası taşımayan cihazlardan bile herhangi bir cihaz kullanarak tüm dosya, fotoğraf, müzik ve belgelerine özel bir erişim yöntemi olan BYOC'u kullanmaları için gerekli olan her şeyle önyüklü olarak gelmektedir. Ayrıca kullanıcının kendi kişisel bulutu yine kendi kişisel cihazlarından çalıştırıldığı için her şey özel ve güvende kalır.

    Kolay Erişilebilirlik

    Acer erişilebilirlik ve kolay medya navigasyonunun keyifli bir eğlence deneyiminin anahtarı olduğunun farkındadır ve bu nedenle Revo One opsiyonel bir çok kullanışlı uzaktan kumanda ile birlikte gönderilir. Bu aksesuar metin ve aramaları yazmak için eksiksiz bir klavyeye ve medya kontrolü için geniş bir izleme pad'ine sahiptir. Acer Smart Control sayesinde, iOS ve Android cihazlar için özel bir uygulama ile kullanıcılar Revo One'ı uzaktan kontrol edebilir ve doğrudan akıllı telefonlarından içerik akışı sağlayabilirler.

    Temin Edilebilirlik

    Acer Revo One RL85, Haziran ayından itibaren 269€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilecektir.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Intel Acer Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title