Haberler

Evinizi Dans Pistine Çevirmeye Hazır mısınız?

Güncelleme:

Hasbro'nun Türkiye'ye gelen yeni oyunu "Twister Dance" sizi Britney Spears gibi dans ettirecek!

Pop ikonu Britney Spears'in reklam yüzü olduğu "Twister Dance" Türkiye'de raflarda! Twister'ın çığır açacak bu yeni dans versiyonunda dans konsolundaki renkli ışıkları takip ederek Twister daireleri üzerinde çılgınca dans edeceksiniz! Haydi herkes Twister Dance'le piste!

Akıllı dans konsolu!

Twister Dance'in kutusundan renkli Twister daireleri ile son derece havalı ve akıllı bir Dans Konsolu çıkıyor! Dans Konsolu sizin hem DJ'niz hem de dans hocanız olacak! İçerisinde önceden kayıtlı 5 şarkı var, ama dilerseniz bu dans konsoluna kendi mp3 çalarınıza bağlayıp istediğiniz şarkılarda dans edebilir, dilerseniz sadece hoparlör olarak da

kullanabilirsiniz!

İçerisinde bulunan şarkılardan biri Britney Spears'in "Till The World Ends" adlı parçasına yaptığı özel Twister Remix'i! Diğerleri de Willow'dan Whip My Hair, Kesha'dan We R Who We R, Cupid'den Cupid Shuffle ve Caught Up in a TWISTER adlı özel bir şarkı.

Sol ayak yeşile, sağ ayak maviye!

Oyuna başlamak için renkli Twister dairelerini yere koyuyorsunuz. İster önceden kayıtlı şarkılardan, ister mp3 çalarınızı bağlayarak kendi müzik arşivinizden dilediğiniz şarkıyı seçiyorsunuz, akıllı Dans Konsolumuz şarkının ritimlerini algılıyor ve bu ritimlere göre hangi renk Twister dairesine hangi ayağınız ile basmanızı gösteriyor! Dons Konsolu üzerindeki ışıkları takip ederek Twister daireleri üzerinde dans ediyorsunuz!

Bu oyunu ister tek başınıza, ister 2 kişi birlikte oynayabilirsiniz! Kutudan 2 oyuncu için 4'er adet Twister dairesi çıkıyor! Haydi herkes Twister Dance'le piste!

Britney Spears : O kadar eğlenceli ki!

Bu oyunun bir parçası olmaktan çok mutlu olan Britney Spears Hasbro'yla yaptığı bu işbirliğiyle ilgili şöyle bir açıklama yaptı: "Küçüklüğümden beri dans her zaman hayatımın önemli bölümünü oluşturdu ve Twister Dance'i gördüğüm anda bunun bir parçası olmak istedim. Bütün genç kızların Twister dairelerinin üzerinde dans etmeye bayılacağına eminim. O kadar eğlenceli ki!"

Spears'ın hit parçasının özel olarak düzenlenmiş remiksinin yanı sıra Twister Dance'in oyun kutusunda, televizyon reklamlarında ve 2012 sonbaharında yayınlanacak dans figürlerini gösteren videolarda da Spears'i görüyor olacaksınız!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dünya Sağlık Örgütü Britney Spears Türkiye Kesha Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title